CT'nin yeni direktörü kim olacak? Adaylara genel bakış

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Evet, Çek Cumhuriyeti Libue Muclerov'un genel editörünün iptal edilmesinden sonra Idnes.cz'yi onaylayacağım. Geçmişte, özel TV editörünün yanı sıra da oldu.

Şehrin serbest bırakılması için adaylar arasında, haber ve gazetecilik T Petr Mrzen'in görüşmecisi hakkında konuşuyoruz. Televizyonun güçlü ve anlaşılabilir bir şekilde ihtiyacı olduğunu, dıştan gelen baskıya direnme ve boşluğun karanlığını ve karanlığını fark ettiğini fark ettiğini yazdı. Bu şekilde uzun bir LTA haberlerine liderlik ediyorum, bunu yapmak ve MV'yi destekleyen meslektaşları motive etmek istiyorum. Onlara danışıyor ve sonra karar verdim, dedi.

Pi'de adayı düşünen Jakub Eleznho'nun adı seçimi kaçırdı. Mandt'in editör T Petr Dvok'u savunmaya çalıştığı ter, çantayı ölümden düşürdü.

Idnes.cz Elezn, bunun en muhtemel olacağını yazdı. Ama bir işleve sahip olmak istediğim için değil. Ve aday ve aday olmayacak bir televizyon olurdum. Daha uzak bir ölümle kalkmak için TV'ye hırs olacak NKO. Bt fem'in hırsı değil, açıkladı.

Talk IO adayına göre, Ticaret Tament t Hynek Chudrek'in V -Editörü veya Program Bölümü T Milan Frederick'in editörü.

T Doasn Fila'ya liderlik edecek

Yeni editör konseyi değil, 2023 sonbaharından bu yana kurumsal güneş ışığı olan yasal fazlası Michal Fila'nın ilk kez MDI ve iletişim alanında zengin bir deneyim tarafından yönlendirilecek. Çek TV ve ESKM radyosundaki profesörü Drha, her zaman haberlerde birkaç pozisyon içerir.

Bir editör, bir modertor ve editördü. Prag'daki T24'te, Brno'da haber editörünü yönetti. Haberlerden ayrıldıktan sonra ve evdeki stajyer ve dış iletişimin önünde, Kredi Esko ve Slovakya'da.

Nyn M Fila, iç güneşlerin yayılmasını ve geliştirilmesinin operasyonel ve stratejik yönlerinden sorumlu, kuruluşların desteklenmesi veya inovasyonların uygulanması, vetn iletişimi, pazarlama ve kurumsal ortaklık.