CTET Kabul Kartı 2022: CTET Salonu Bileti Yeniden Planlanan Sınav için ctet.nic.in’de Yayınlandı, Bağlantıyı Buradan İndirin

ManK

New member
CTET Salonu Bileti 2022: Orta Öğretim Merkez Kurulu (CBSE) Öğretmenler için merkezi yetenek testi, CTET Kabul Kartı revize edilmiş sınavlar için CTET 2022’ye kaydolan adaylar, yeniden planlanan sınav için giriş kartını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir: ctet.nic.in.
“11/01/2023, 18/01/2023 ve 24/01/2023 tarihlerinde yapılan ve bazı merkezlerde teknik aksaklıklar nedeniyle tamamlanamayan CTET 22 Aralık Sınavı yeniden planlanmıştır. Revize giriş kartı CTET üzerinden erişime açılmıştır. Adaylar, revize edilmiş giriş kartını (varsa) indirmeleri ve buna göre sınava girmeleri konusunda bilgilendirilir.”

CTET Aralık 2022 Giriş Bileti Bildirimi

Adaylar, CTET salonu biletini ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ni resmi portala girerek indirebilirler. Adaylar, sınavda görünmek için başka bir fırsat verilmeyeceğini unutmamalıdır.
İndirme: {link: CTET Kabul Kartı 2022
CTET Dec-2022 Kabul Kartı Nasıl İndirilir
1. Adım. ctet.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, “CTET Dec22 için Tarihi ve Yeri (Ön Kabul Kartı) Görüntüle” yazan bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
4. Adım. CTET Aralık 2022 Giriş Bileti ekranda açılacak
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Adaylar, 11, 18 ve 24 Ocak 2023 tarihlerinde yeniden planlanan CTET sınavı için giriş kartının verildiğini unutmamalıdır. Daha fazla bilgi için adayların ctet.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.