CTET Cevap Anahtarı 2022 ctet.nic.in’de yayınlandı, itiraz penceresi 17 Şubat’ta kapanıyor

ManK

New member
YENİ DELHİ: Orta Öğretim Merkez Kurulu yayınladı CBSE CTET Cevap Anahtarı 2022 bugün, 14 Şubat 2023. Aralık ayında CBSE Merkezi Öğretmen Uygunluk Testi 2022’ye giren adaylar, cevap anahtarını ctet.nic.in adresindeki resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir.
Ön CTET anahtarındaki bir cevaptan memnun olmayan adayların, anahtara itiraz edebileceği veya itiraz edebileceği belirtilmelidir.

CTET

BÖTE 2022

CTET 2022, 28 Aralık 2022 ile 7 Şubat 2023 tarihleri arasında çeşitli tarihlerde gerçekleştirildi. Adaylar, cevap anahtarını indirmek ve buna her türlü itirazda bulunmak için makaledeki aşağıdaki adımları takip edebilirler.
Bildirimi buradan okuyun
“28/12/2022 – 07/02/2023 tarihleri arasında bilgisayar tabanlı (çevrimiçi) modda gerçekleştirilen 16. Merkezi Öğretmen Uygunluk Testi’ne (CTET) katılan tüm adaylara, Cevap anahtarları https://ctet.nic.in web sitesine yüklenmiştir,” resmi bildirimi okur.
Doğrudan bağlantı: CBSE CTET Aralık 2022 Cevap Anahtarını İndirin
CTET Cevap Anahtarı 2022 Nasıl İndirilir?
Adım 1: adresindeki CTET resmi web sitesini ziyaret edin. ctet.nic.in
Adım 2: Mevcut bağlantıya tıklayın CTET 2022 cevap anahtarı Ana sayfada.
Adım 3: Ön cevap anahtarı için yeni bir PDF dosyası açılacaktır.
Adım 4: Adaylar cevaplarını anahtarla eşleştirebilirler.
Adım 5: CTET Ön Cevap Anahtarı 2022’yi indirin ve kaydedin.
Adım 6: Anahtardaki bir cevaptan memnun değilseniz itiraz(lar) yapın.

CTET 2022 cevap anahtarına nasıl itiraz edilir?
Adım 1: Resmi portala gidin.
Adım 2: Ana sayfada, “CTET 22 DEC için Anahtar Mücadeleyi Gönder” bağlantısını tıklayın.
Adım 3: Yeni bir pencere açılacak, rulo numaranızı ve doğum tarihinizi girin.
Adım 4: İtiraz etmek istediğiniz soruyu seçin ve itirazınızın kanıtını yükleyin.
Adım 5: Meydan okumanızı gönderin.
Doğrudan bağlantı: buraya itiraz et
Cevap anahtarı sorgulaması 17 Şubat 2023 tarihine kadar (saat 12:00’ye kadar) web sitesindeki link üzerinden online olarak kabul edilecektir.