CSIR UGC NET kaydı csirnet.nta.nic.in adresinde başlar; Aralık 2022, Haziran 2023 sınavına başvuru

ManK

New member

YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu (NTA) CSIR UGC NET kaydı 10 Mart 2023 tarihinde yapılacaktır. Aralık 2022 ve Haziran 2023 oturumları için kayıtlar devam etmektedir. İlgilenen ve başvurmak isteyen adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler – csirnet.nta.nic.in.
Resmi olarak yayınlanan programa göre, başvuru formunu göndermek için son tarih 10 Nisan 2023’tür. CSIR UGC NET sınavı Başvuru düzeltme penceresi 12 Nisan 2023 tarihinde aktif hale gelecek ve 18 Nisan 2023 tarihinde kapanacaktır.
CSIR UGC NET sınavının 6, 7 ve 8 Haziran 2023 tarihlerinde yapılması planlanıyor.
Bildirimi kontrol et

CSIR UGC NET sınavına kayıt olmak için adaylar aşağıdaki adım adım süreci inceleyebilirler.
CSIR UGC NET Sınavına Nasıl Başvurulur?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. ugcnet.nta.nic.in
Adım 2: Ana sayfada CSIR UGC NET sınavı için mevcut linke tıklayınız.
3. Adım: Kimlik bilgilerinizi girin ve gönder’i tıklayın.
Adım 4: Başvuru formunu doldurun ve çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin.
Adım 5: Şimdi başvuru formunuzu çevrimiçi olarak gönderin.
Adım 6: Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere basılı bir kopyasını alın.
Başvurmak için doğrudan bağlantı
CSIR-UGC NET sınavı, Hindistan’daki Üniversiteler ve Kolejlerde Genç Araştırma Bursu (JRF) ve Öğretim Görevliliği (LS)/Yardımcı Doçent adaylarının uygunluğunu belirlemek için Aralık 2022/Haziran 2023 oturumları için ortak olarak yapılacaktır.