CRPF ASI, Emniyet Müdürü 2022 kaydı 31 Ocak’a kadar uzatıldı; başvurunuzu buraya gönderin

ManK

New member

CRPF işe alım 2022: Merkez Yedek Polis Gücü (CRPF), Müfettiş Yardımcısı (Steno) ve Baş Müfettiş (Bakanlık) 2022 pozisyonu için çevrimiçi başvuru sürecini uzattı. Pozisyonlara başvurmayan uygun adaylar, başvurularını resmi web sitesi üzerinden yapabilirler. crpf.gov.in.
Önceki programa göre, ASI, Emniyet Müdürü İşe Alım – 2022’ye kayıt için son tarihin 25 Ocak’ta sona ermesi gerekiyordu, ancak şimdi 31 Ocak 2023’e uzatıldı. CRPF ASI, HC için CBT sınavı geçici olarak 22’den 28 Şubat 2023’e kadar yapılması planlanıyor. Bunun için giriş bileti 15 Şubat’ta çıkacak.
Revize edilmiş tarihler

hayırEtkinlikTarih
1Çevrimiçi başvurunun açılması4 Ocak 2023
2Çevrimiçi başvurunun kapatılması31 Ocak 2023
3Erişim kartını serbest bırakın15 Şubat 2023
4CBT sınavının programı22 Şubat – 28 Şubat 2023

boşluk verileri
Bu işe alım kampanyası ile Merkez Yedek Polisi (CRPF), toplam 1458 pozisyonu doldurmayı hedefliyor. Bunların 143’ü ASI (Steno) ve 1315’i Emniyet Müdürü (bakanlık) pozisyonları için boş.
Yaş sınırı
Adayların 31 Ocak 2023 tarihinde 18 ila 28 yaş arasında olmaları gerekmektedir.
eğitimsel yeterlilik
Başvuru sahipleri, Merkezi veya Eyalet Hükümeti tarafından tanınan bir Kurul veya Üniversiteden Orta Düzey (10+2) veya eşdeğer sınavı geçmiş olmalıdır.
Seçim süreci
ASI ve HC için seçim süreci, bilgisayar tabanlı testler, yeterlilik testleri, PST, belge doğrulama (DV) ve tıbbi muayeneyi içerir.
Başvurunuzu buraya gönderin: CRPF ASI, HC İşe Alımı 202

2

CRPF İşe Alımı 2022’ye Nasıl Başvurulur
1. Adım. crpf.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘İşe Alım’ bölümüne gidin
Adım 3. Şimdi “CRPF New’de ASI (Steno) ve HC (Bakanlık) -2022 Görevi İçin İşe Alım” yazan bağlantıya tıklayın
Adım 4. Pozisyonu seçin ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli belgeleri yükleyin ve varsa başvuru ücretini ödeyin
6. Adım. Formu gönderin ve ileride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın
Başvuru ücreti
Adayların 100 TL başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Ancak SC/ST/Bayan/ESM adayları ücret ödemekten muaftır.