YENİ DELHİ: David Warner, Pat Cummins ve Josh Hazlewood Avustralya ekibi son günlerde eve uçtuğunda, çok yönlü bir oyuncu olarak çok ihtiyaç duyulan bir destek aldı. kameron yeşili Cuma günü Indore’da Hindistan’a karşı üçüncü Test için uygun ilan edildi.
4’lü Test serisinde 2-0 geride olan ziyaretçiler için, Mitchell Starc’ın sonraki iki Test için tekrar uygun bir tempo ile hazır olması, çifte destek olacak.
Green, geçen yıl Melbourne’daki Boxing Day Testinden bu yana kırık bir parmakla oyundan çıkmıştı. 23 yaşındaki çocuk, doğum yaparken Anrich Nortje’nin çarpması sonucu yaralandı.
Green, Fox Cricket’a “Son maça çok ama çok yakındım, ancak fazladan bir haftanın muhtemelen çok yardımcı olduğunu düşünüyorum, bu yüzden gitmeye yüzde 100 hazırım,” dedi.
“İlk vuruşumu muhtemelen dört ya da beş gün önce tempolu bowling oyuncularına karşı yaptım ve kendimi gerçekten iyi hissettim.”
Yeşil katılım, başarısız Avustralya üst sırasını destekleyecek ve atlanacak Pat Cummins Bir sonraki Testi kaçıracak olan çok yönlü oyuncu, bowling bölümüne de ateş gücü katacak.
Green, “Bovlingim gerçekten çok iyi gidiyor, sanırım muhtemelen parmağın arkasındaki topun acı verici olabileceğini düşündük, ama bu tamamen sorun değil,” dedi.
Green’in önümüzdeki dört ay boyunca Testlerden sonra ODI serisinde oynayacağı Hindistan’da kalması bekleniyor ve ardından bunu ilk Hindistan Premier Ligi kampanyası izleyecek.