CMAT 2023 kaydı yarın sona eriyor, şimdi cmat.nta.nic.in adresinden başvurun

ManK

New member

CMAT başvurusu 2023: Ulusal Test Kuruluşu (NTA), Ortak Yönetim Kabul Testi için kayıt sürecini kapatıyor, CMAT 2023 yarın, 13 Mart. Başvurmak isteyen ilgili adaylar CMAT başvuru formunu resmi web sitesinde gönderebilirler. cmat.nta.nic.in.
Adaylar şunları not edebilir: CMAT 2023 Kayıt 6 Mart’ta kapanması gerekiyordu, ancak daha sonra NTA tarafından 13 Mart 2023’e uzatıldı. Yeni programa göre, Ortak Yönetim Kabul Testi için başvuru düzeltme penceresi 14 Mart’tan 16 Mart 2023’e kadar aktif olacak.
Başvurunuzu buraya gönderin: CMAT 2023 Kayıt
CMAT sınav modeli
CMAT 2023 sınavı, bir adayın Nicel Teknikler, Mantıksal Akıl Yürütme, Dil Anlama, Genel Farkındalık ve Yenilikçilik ve Girişimcilik gibi çeşitli bölümlerdeki yeteneğini değerlendirmek için yapılan 3 saatlik bilgisayar tabanlı bir çevrimiçi testtir (CBT).
CMAT 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım. cmat.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Aday etkinliği’ne gidin
Adım 3. “Ortak Yönetim Kabul Testi (CMAT)-2023 için Çevrimiçi Başvuru” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, kendinizi kaydettirin ve kimlik bilgilerini oluşturun
Adım 5. Başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri yükleyin
Adım 6. Başvuru ücretini ödeyin ve gönder’e tıklayın
7. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
CMAT Hakkında
Ortak Yönetim Kabul Testi (CMAT), ülkedeki yönetim programlarına kabul için Ulusal Test Kurumu (NTA) tarafından yürütülen ulusal düzeyde bir giriş sınavıdır.