Sen deli misin?
Kurtarmadan önce uyguladığım bir ritüel. Kahve içerim, raketlerimi kimse dokunmasın diye kendim sararım ve öğleden sonra veya akşam oynarsam yirmi dakika uzanırım. Saçlarıma su sıkıyorum, gülümsüyorum ama en kötü alışkanlık müzikle bağlantılı. Turnuva sonunda kendimi iyi hissetmesem bile her maçtan önce bir şarkı çalar ve onu dinlerim.
Pai’de nasıldı?
Ewa Farn’dan sonbahar yemi. Eğitmen ve ben bir ev kiralamak zorunda kaldık ve sabah onu bıraktığımda kafalarını kaşıyorlardı: Yine mi?! Ama başardığım için bugün hala dinliyorum.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
Kurtarmadan önce uyguladığım bir ritüel. Kahve içerim, raketlerimi kimse dokunmasın diye kendim sararım ve öğleden sonra veya akşam oynarsam yirmi dakika uzanırım. Saçlarıma su sıkıyorum, gülümsüyorum ama en kötü alışkanlık müzikle bağlantılı. Turnuva sonunda kendimi iyi hissetmesem bile her maçtan önce bir şarkı çalar ve onu dinlerim.
Pai’de nasıldı?
Ewa Farn’dan sonbahar yemi. Eğitmen ve ben bir ev kiralamak zorunda kaldık ve sabah onu bıraktığımda kafalarını kaşıyorlardı: Yine mi?! Ama başardığım için bugün hala dinliyorum.
Karolna MuchovSıkça konuşulan ya da konuşulan paranın yarısını bile görmüyoruz. Her yüzün payı vardır ve geriye kalan tenisime geri döner.
Bu metin, aboneler için premium içeriğin bir parçasıdır
Nokta çizgisi ve sonuna kadar
keten gibi navigasyon:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Expres.cz’de 30.000’den fazla orijinal metin mevcuttur
- Tüm gazete ve dergilerimize çevrimiçi ve ücretsiz olarak erişin
- Ticketportal’daki konserler ve çok daha fazlası için öncelikli bilet alın