CLAT 2023 Kabul Kartı Bugün consortiumofnlus.ac.in adresinde, Buradan İndirin

ManK

New member
CLAT 2023 Erişim Kartı: Ulusal Hukuk Üniversiteleri Konsorsiyumu, Ortak Hukuk Kabul Testi (CLAT) Kabul Kartı 2022 Bugün, 06 Aralık 2022. Sınava girecek kayıtlı adaylar, resmi web sitesini ziyaret ederek giriş kartlarını kontrol edip indirebilirler – consortiumofnlus.ac.inserbest bırakılır bırakılmaz.
Adayların salon biletini indirebilmeleri için başvuru numarası ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir. Sınav 18 Aralık 2022’de çevrim dışı olarak planlanmıştır. Yaklaşık 22 eyalet hukuk üniversitesi, lisans ve lisansüstü hukuk programlarına öğrenci kabul etmek için CLAT 2023 puanlarını kullanacak. UG-CLAT 2023, her biri 1 puan olan 150 çoktan seçmeli sorudan oluşan 2 saatlik bir test olacaktır. Sınav süresi 120 dakikadır.
Adaylar CLAT Kabul Kartı 2023 aşağıdaki bazı basit adımları izleyerek: –
Adım 1. Consortiumofnlus.ac.in adresindeki Ulusal Hukuk Üniversitesi Konsorsiyumu resmi web sitesini ziyaret edin.
2. Adım. “CLAT 2023 Kabul Kartını İndirin” yazan bağlantıyı arayın.
Adım 3. Uygulama numarası ve şifre gibi kimlik bilgilerini girin.
Adım 4. CLAT 2023 giriş kartınız ekranda görüntülenecektir.
Adım 5. Adaylar giriş kartlarını indirebilir ve ileride başvurmak üzere yazdırabilirler.
Adayların daha fazla ve en son güncellemeler için resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.