Çizgimi parkurun hızına göre ayarladığım için gergin bir bowling oyuncusu değilim: Nathan Ellis | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Genç öncü Nathan Ellis repertuarında birçok varyasyon var ve esnek olduğu ve taktiklerini parkurun koşullarına göre değiştirdiği için Salı günü onu gergin bir bowling oyuncusu olarak yargılamaması gerektiğini açıkça belirtti.
İkinci oyunda Virat Kohli’yi alan Ellis, saha sekerse kolunda bir koz daha olduğunu söyledi.

“Benim için ille de zıplayan bir bowling oyuncusu değilim. Daha önce de söylediğim gibi, önemli olan o gün kaleyi değerlendirmek ve becerilerimi kaleye uyarlamak. İster çizgimi düzeltiyor, biraz daha düz.
“Eğer o kadar esnek değilse, gerekirse daha yavaş toplar ve boylarım değişir. Yarın ön yargılarla gitmemekle ilgili” diye ekledi.
alana gelince Chepauk“Takım seçiminden veya takımın nasıl görüneceğinden emin değilim. Açıkçası işler burada dönecek. Benim için daha yavaş toplar devreye girebilir. Bence bu, küçük bir değerlendirme meselesi olacak. eğer önce bowling oynarsak.

“İkinci vuruşta çıkan vurucular için biraz daha fazla bilgi alıyoruz ve ilk vuruş için tam tersi … kalenin ne yaptığına dair mesajı iletmek ve oyun devam ederken uyum sağlamak. Bu bir zirve skoru değildi. şimdiye kadar galibiyet serisi var, bu yüzden küçük kapıya ve o gün bize sunulanlara uyum sağlamamız gerekecek.
Takım üyelerinin, yılın ilerleyen zamanlarında Dünya Kupası’nın (50 üzeri) yapılacağı Hindistan’da ODI oynamasının harika bir fırsat olduğunu kabul etti.
“Evet, öyle düşünüyorum. Yani, takım olarak yıl sonunda Dünya Kupası oynayacağımız bir günlük kriket oynamak bizim için harika bir fırsat.

4

İki kaleyi alan Ellis, “Mümkün olduğu kadar çok kişiyi çıkarmamak aptallık olur … Dünya Kupası için sahip olacağımız düzeni veya kadroyu kopyalamaya çalışmak,” dedi. AvustralyaChennai’deki üçüncü ODI’nin arifesinde gazetecilere verdiği demeçte, ‘in Visakhapatnam’daki seri seviye atlama zaferi.
‘Starc sakinleştirici bir etkidir’
Ellis, Starc’ın üzerindeki etkisinin zaman içinde nasıl arttığından uzun uzadıya bahsetti.
“Starcy (takma ad) benim için çok önemliydi. Şahsen benim için çok örnek aldığım biri. Ayrıca bana ilk Avustralya şapkamı takdim etti. O, Avustralya’daki yolculuğumun büyük bir parçası. Geçen gün bile , maçtan önce ve maçtan sonra onunla konuştum,” dedi Ellis, Hindistan’a karşı üçüncü ODI öncesinde medya mensuplarına söyledi.
“O (Starc) sakinleştirici bir etkiye sahip. Aynı zamanda orada bulunmuş ve oyunun sunduğu hemen hemen her şeyi yapmış biri, ister inişli çıkışlı olsun. Starcy’nin yanında durup fikir alışverişinde bulunabilmek ve mektup silme oyunları… Bu değer verdiğim bir şey. Bu paha biçilemez,” Ellis
Starc zaten iki maçta sekiz kaleyi ele geçirdi ve Ellis performansını “inanılmaz” olarak nitelendirdi.
“Yıldızlar (Mitchell Starc) geçen gece muhteşemdi. İzlemek harikaydı. Bunun bir parçası olmak harikaydı. Umarım yarın (Çarşamba) bunu tekrarlayabilir” diye ekledi.
Yaralıların yerine yedek olarak gelen kalp pili Jhye Richardson “Benim için başlangıçta bu takımın bir parçası değildim. Geç çağrıldım, burada olduğum için heyecanlıyım. Birinci kadroda adı geçen adamların bunu bir elbise olarak aldıklarını hayal ediyorum. tekrarlamak.”
Topun şu ana kadar seriye ne kadar hakim olduğu konusunda Ellis şunları söyledi: “Yani, bir nevi. Wankhede’de yüksek skorlu, hızlı tempolu bir maça hazırlanıyorsunuz. Küçük kapıları suçlayabileceğinizi düşünmüyorum. her iki takım tarafından yamalar halinde bowling oynadı.
‘Steve benimle harikaydı’
Daha sonra sorumlu olacak yedek kaptan Steve Smith hakkında Pat Cummins Ellis, “Gerçekten çok iyi. Steve Smith benim için harikaydı… Hedefimin zirvesine çıkmak gerçekten sakinleştirici bir etki oldu.
“Arkamda olduğunu bilmek, hedefimin zirvesinde bana bir adım daha veriyor. Adamların yanında gerçekten iyiydi, gerçekten iyiydi.”
Bu durumlarda bilek döndürücülerin rolü
Ellis, Hint küçük kapılarında bilek döndürücüler için bir rol olduğunu söyledi ve ekledi: Adam Zampa
“Bence çok büyük. Adam Zampa, uzun süredir Avustralya düzeninin büyük bir parçası. O, dünyanın en iyi spinner’larından biri. Bu seri şimdiye kadar hızlı bowling oyuncuları tarafından domine edildi ve çok sayıda wicket aldı.” Dizinin bu aşamasında muhtemelen hayal ettiği şansa kesinlikle sahip olmadı. Fırsat verilirse ne yapıyorsa onu yapacak.”
David Warner’ın yarınki maç için 1-1 berabere kalması üzerine Ellis, “Hiçbir fikrim yok, üzgünüm” dedi.
(PTI girişleri ile)