CISF ASI Alımı 2022: 706 Yardımcı Müfettiş Yardımcısı Başvuru Süreci Devam Ediyor, 5 Şubat’a Kadar Başvurun

ManK

New member

CISF İşe Alımı 2023: Merkezi Endüstriyel Güvenlik Gücü, CISF, Alt Müfettiş Yardımcısı (ASI) pozisyonu için adayların işe alınması için çevrimiçi başvuruları davet etti. CISF’e katılmak isteyen adaylar, uygunluk kriterlerini buradan kontrol edebilir ve adresindeki resmi web sitesinde işe alım başvurusunda bulunabilirler. cisfrectt.in.
CISF bu işe alım kampanyası ile toplam 706 müfettiş yardımcılığı açığını doldurmayı hedeflemektedir. Kayıt formunun teslimi için son tarih 05 Şubat 2023 tarihinde sona ermektedir. CISF ASİ 2023 yılının üçüncü çeyreğinde gerçekleşecektir. Kesin sınav tarihi henüz bilinmemektedir.
Önemli veriler

hayırEtkinlikTarih
1Birim komutanları tarafından başvuruların alınması için son tarih5 Şubat 2023
2CISF SSG Noida’da hizmet kayıtlarının kontrol edilmesinin tamamlanması25 Mart 2023
3Yazılı sınav3. çeyrek 2023
4Yazılı sınav sonuç beyanı3. çeyrek 2023
5Standart fiziksel testin (PST), fiziksel verimlilik testinin (PET) performansı ve dokümantasyon3. çeyrek 2023
6Tıbbi araştırma yapmak3. çeyrek 2023
7Temel eğitime başla3. çeyrek 2023

BakımFitness
Adayların 01.08.2022 tarihine kadar Emniyet Müdürü/GD, Emniyet Müdürü/GD ve Emniyet Müdürü/TM olarak temel rütbe eğitimi dahil olmak üzere beş yıllık normal hizmeti veya beş yıllık birleşik düzenli hizmeti tamamlamış olmaları gerekmektedir.
Yaş sınırı
Adayların 01.08.2022 tarihinde 35 yaşından büyük olmaması yani 02.08.1987 tarihinden önce doğmamış olması gerekmektedir. SC/ST adayları için üst yaş sınırı 5 yıl gevşetilebilir.
açıklama: OBC adayları için ayrılmış bir kontenjan olmadığından, OBC adayları için yaş indirimi yoktur. OBC adayları genel aday olarak başvurabilirler.
Eğitim yeterliliği
CISF ASI pozisyonuna başvuran adaylar, tanınmış bir üniversiteden herhangi bir disiplinden mezun olmalıdır.
Mesajı kontrol et: CISF Alt Müfettiş Yardımcısı (ASI)
Seçim süreci
CISF ASI 2022 işe alımı dört aşamadan oluşur.
↪
Yazılı sınav
↪
Standart Fiziksel Test (PST)
↪
Fiziksel Verimlilik Testi (PRT)
↪
Ayrıntılı tıbbi muayene
Nasıl CISF ASI 2022’ye başvurun
1. Adım. cisfrectt.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Duyuru Panosu’ seçeneğine gidin
Adım 3. Şimdi “2022 YILI İÇİN LDCE ARACILIĞIYLA ALT MÜFETTİŞ YARDIMCISI(Exe) ALIMI” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4. Kendinizi kaydedin ve kimlik bilgileri oluşturun
Adım 5. Şimdi aynı bilgilerle giriş yapın ve başvuru formunu doldurun
Adım 6. Gerekli tüm belgeleri yükleyin ve varsa ücreti ödeyin
Adım 7. Formu gönderin ve indirin
8. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın