Çiftlikten bir pay aldıktan sonra Olomouc’un voleybolcularında bunu tekrarlamamalıyım.

QasiM

Global Mod
Global Mod
Olomouclu kadınlar üst üste ilk maçlarını kazanamadı, aksine Sokol Ternberg sabah ilk kez kazanarak geçen sezonun galibiyet sayısına eşit oldu. Sezon başından bu yana Olomouc’un yedek kulübesinde yer alan Jan Drel, geçen yıl Ternberk’in başına geçmişti. Miroslav Jehl geçen sabah onun asistanıydı ve Drelov’un hastalığı nedeniyle, çukurda Ostrava’yı 3:2 mağlup ederek Turnberka’nın maçını kazanan tek isim oldu.

VK antovka Olomouc UP’ın 25:14’lük net bir skorla kazandığı ilk setin de gösterdiği gibi, Olomouc takımın favorisi olmasının nedeni de buydu.

Sonra olaylar olmaya başladı. İlk set bizim için netti. Ancak Turnberk karanlığa çok kızdı ve bunu bir kez daha kanıtladı. Kızlar oyuna yüreklerini koydular, gerçekten heyecanlandılar. Puan alamadık ve bu da belirleyici oldu. Drel, Turnberk’in zirve performansının ardından hak ettiği şekilde kazandığını özetledi.

Turnberk aşağıdaki setleri 26:24, 25:19 ve 26:24’te kazandı. Ne zaman çok gergin olsak 0:7 ve 0:8 kaybediyoruz. Buna saygı duymak, sakin olmak ve oyunumuzu oynamak bizim görevimiz. Sonra gerçek dışı olmaya başladı. Konuk takımın kaptanı Aneta Weidenthaler, “Sanırım bugün Olomouc’u mücadeleciliğimizle şaşırttık ve taktikleri geliştirdik, belirleyici faktör de bu oldu” dedi.

ternberk ve Olomouc kulüpler, zaten birbirleriyle işbirliği yapıyorlar ve bu, koçluk idolündeki yaz değişikliklerine ek olarak büyük olasılıkla at şarkılarında da kendini gösteriyor. ternberk, Olomouc’taki hayali akademinin parasını ödedi, ancak hafta sonu bu durum yönetim kurulunda büyük sorun yarattı.

Ternberka’nın savaşçılığı karar verdi. Kızlar ve ben belirleyici anlarda tembellik ettik ve akışta başarısız olduk. Yenmek istediğimiz savunmayı tamamlayamadık.

Agresif oynamadık ve saçmalıkları savuşturduk. Bilmiyorum çünkü ikinci sette çok iyi oynadık. mazeret kullanıyorduk, bu olamaz, Olomouc engelleyicisi Michaela Neasov sinirlendi.

Bir kurtarış bekliyorduk ve ilk setten sonra durumu tersine çevirebileceğimize inanmıyordum çünkü Olymp ve Ostrava’ya karşı da beş set seçtik ve oraya ulaşamadık. Turnber Jehl, eve hız ve hızın birleşimiyle çarpsalardı sorun yaşamazdık dedi. ama öte yandan Olomouc’un bizim için çok fazla basit hatası vardı ve eşitliği sağlayıp oyuna girmeyi başardık, diye ekledi.