Chris Gayle: Virat Kohli’nin tutkusuna ve iş ahlakına bayılıyorum, onunla takılmak harikaydı | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHI: Gösterişli topa vuran oyuncu Chris Gayle, Hintli vuruş ustası Virat Kohli’yi iş ahlakı ve tutkusu için övdü. Hatıralar şeridinde de aşağı inen Gayle, Royal Challengers Bangalore’daki en parlak günlerinde ikisi arasındaki yoğun rekabeti hatırladı.
“Virat ile vuruş yapmak harikaydı. Oyuna olan tutkusunu seviyorum. Tutkusunu ve iş ahlakını seviyorum, bu harika. Bunun için ona hakkını vermelisiniz ve bunu performanslarıyla göstermek istiyor.” söz konusu.
Hem Gayle hem de Kohli, IPL’de birlikte birkaç sezon geçirerek rakip bowling oyuncularına hükmetti ve 10. yüzyıldan kalma muazzam ortaklıklarla kendi sahaları olan Chinnaswamy Stadyumu’nda kalabalığı eğlendirdi.
Gayle, soyunma odasını Kohli ile paylaşmaktan, 100 koşuluk sayısız ortaklık kurmaktan ve birlikte mükemmelleştirdikleri tüm dans hareketlerinden bahsetti.
Gayle, “Virat ve diğer çocuklarla bir soyunma odasını paylaşıyorum, oraya gittiğimde her zaman neşeliyim ve çok eğleniyorum, dans ediyorum ve bunun gibi şeyler,” dedi.
“Onlara birkaç hareket gösterirdim ve Virat’ın yetenekli olduğunu anlardım. Hareket edebiliyor, biliyorsun. Ama bu bir Hint dansıysa, Chris Gayle kazanacak. Karayip dansıysa, Chris Gayle kazanacak!”
İlişkileri güçlüydü ama çift birbirleriyle de rekabet edebiliyordu. Gayle, Kohli’nin bir sezon boyunca ondan Orange Cap’i kazanan ilk kişiye tepkisi hakkında bir hikaye anlattı.
“Hatırladığım bir şey var, biraz geriye gidersek, Virat’ın bir sezon Orange Cap sahibi olduğunu hatırlıyorum. Puanlar aldım ama o daha çok o dönemde çok sayı atan adamdı.”
“Sonra, bam bam, her neyse, iki ya da üç maç, Orange Cap sahibi oldum. ‘Dostum, bu adam şimdi geldi, bang bang bang ve Orange Cap sahibi oldu mu?’ Her zaman hatırlayacağım komik bir şeydi,” dedi Gayle.
Kohli ve Gayle yıllarca rakibin bowling saldırılarıyla oynayarak Chinnaswamy Stadyumu’nu çılgına çevirdi.
Ancak Gayle, bunu onlar için yapanın sadece dörtlü ve altılı olmadığını ekledi. Küçük kapılar arasında koşmak için çok düşündüklerinde ısrar etti ve bu, zengin temettüler verdi.
“Birbirimizle iyi bir uyumumuz vardı. Birbirimizi iyi tamamlıyorduk. Bazen insanlar ‘Chris küçük kapıların arasından koşmadı’ diyebilir.
“Virat ile vuruş yaptım ve küçük kapıların arasından koştum, bu yüzden kimsenin bunu küçük kapılar arasında koşmadığımızı söylemek için bir mazeret olarak kullanmasını istemiyorum.

Kriket vurucuları.

“Dokuz (on) 100’den fazla ortaklığımız var, kaç kez ikili ve üçlü attığımıza bir bakın. Küçük kapılar arasında en hızlı bendim. Olayı çarpıtmayın” dedi.
RCB, seriye katkılarından dolayı eski oyuncuları Gayle ve AB de Villiers’i onurlandırıyor.
(PTI girişi ile)