Chandigarh, soğuk hava nedeniyle okullardaki kış tatilini 21 Ocak’a kadar uzattı

ManK

New member

Chandigarh hükümeti kış tatillerini 21 Ocak 2023’e kadar okullarda 8. sınıfa kadar uzattı. Tüm devlet, devlet destekli ve özel okullar 21 Ocak 2023’e kadar kapalı kalacak. Talimatlara göre dersler 1 Ocak 2023 Pazartesi günü başlayacak .
Chandigarh İlçe Eğitim Ofisi, Cuma günü bölgedeki tüm okullara kış tatilini uzatmaları için talimat verdi. “Bölgedeki sert ve sisli büyü göz önüne alındığında, UT, Chandigarh’ın Devlet, Devlet Yardımlı ve Tanınmış Özel Okulları tarafından sıkı bir şekilde uyulması için aşağıdaki yönergeler. (i) 8. sınıfa kadar olan ve dahil sınıflar için, kış tatil 21.01.2023’e kadar uzatıldı (ii) 9. ila 12. sınıflar için okullar önceki talimatlara göre eğitime devam ediyor.”

Chandigarh Bölge Eğitim Ofisi, standart 8’e kadar olan sınıflar için okul kış tatillerini 21 Ocak’a kadar uzattı. Sc… https://t.co/t3Lxf4WBPS

— ANI (@ANI) 1673622980000
Yönetim kurulu sınavları yaklaşırken, yönetim 9’dan 12’ye kadar olan öğrenciler için normal derslere devam etme kararı aldı.
Daha önce Haryana hükümeti, ülke genelindeki soğuk hava koşulları nedeniyle tüm okullarda kış tatilini 21 Ocak’a kadar uzatma kararı almıştı. Haryana’daki okullar artık 21 Ocak 2023 Pazartesi günü açılacak.

Hindistan Meteoroloji Dairesi (IMD), kuzey Hindistan’ın bazı bölgelerinde yeni bir soğuk dalgalar ve yoğun sis dönemi olacağını tahmin etti. IMD’ye göre Kuzey Hindistan, 15 Ocak’a kadar yoğun veya orta dereceli sisten kurtulmaya devam edecek. Bununla birlikte, rüzgar hızına bağlı olarak, 16 Ocak’tan itibaren kuzey Hindistan’da başka bir sis olması muhtemeldir.