Chanavat ve Svahnov lyask Tour de Ski’ye sprint galibiyetleriyle girdiler

QasiM

Global Mod
Global Mod
Muhteşem bir performansın ardından Chanavat, vatandaşı Jules Chappaz’ın 22 yüzde birlik atılımıyla kariyerindeki ilk bireysel zaferi elde etti, ancak final etabına birinci olarak ulaştı. Amerian Ben Ogden Teyze de Pdio’nun ilk çıkışını kutladı.

SP sezonunun onuncu raundunu şu ana kadar birinci sırada tamamlayan Norveçliler, ilk kez madalyasız tamamladı. Johannes Hsflot Klaebo önceki beş yarıştan dördünü kazandı ancak en büyük favori ve savunmanın genel galibi olarak hastalık nedeniyle Tour de Ski’den vazgeçti. Dördüncü sırada Beck Power’ın en iyi temsilcisi Erik Valnes oldu.

Sıkı bir bitişle Svahnov sonunda vatandaşı ve en hızlı sıralama turlarına katılan Jonna Sundlingová’yı saniyenin yüzde yedisi kadar bir farkla mağlup etti. Norveçli Kristine Stavaas Skistadov hayatını kaybetti.

Yirmi dört yaşındaki adam, 1,4 km’lik parkurda sıralama turunda on saniye sürdü. Çeyrek finallerini beşinci olarak tamamladı ve final turunda 21. sırayı aldı; sıralama turunda on birinci olan iki yaş büyük Janatov gibi.

Günlük sonuçtan oldukça memnunum, geçen yıl genel olarak bu sonucu ortalama olarak adlandırırdım ve daha fazlasını isterdim ancak yaz sezonuna girdikten sonra günlük sonuçtan oldukça memnunum ve daha da iyiye gideceğini biliyorum. derneğin web sitesi için Tour de Ski neekaj’a yem veren Ern. Oberhof ve Goms’taki SP hazırlıklarına odaklanılacak. Bu baştan çıkarmalar üzerine karanlık, form yükseliyor, bu yüzden biliyorum ki geçen yıl olduğum yere ulaşacağım ve sen de, diye ekledi.

34. sırayı işgal eden Ludk Eller, bağlama tekerlekleri hedefine doğru ilerlemeye çok yakındı. Novk hemen arkasındaydı. Adam Fellner de tıpkı Janatov gibi tüm Tur’a gitmeliydi, 53 yaşındaydı. Çek Cumhuriyeti’nden Barbora Antoov ise 46. sırada yer aldı.

Başladığımda kendimi çok hasta hissettim, nefes alamıyordum. Vücudumun uçurumun kenarından ayrılmak istemediğini hissettim. Daha hızlı olacağımı düşünmüştüm, aslında ilk birkaç yüz metrenin hemen ardından epeyce saniye kaybettim, ama sonra hızımı korudum, diye yorumladı Novk başlangıcı hakkında. Baştan çıkarmanın ardından doktor ve doktorların devam etmeye değer olup olmadığına karar vereceğini belirtti.

Seril SP ve Tour de Ski yarışları Pazar günü saat 12.15’ten itibaren 10 kilometrelik klasik inişlerle devam edecek.

Toblach’ta (İtalya) Bhu na Lych’te SP’nin inişi ve Tour de Ski’nin su akışı – sprintsiz:

Mui: 1. Chanavat 2:35.75, 2. Chappaz (her ikisi de Fr.) -0.22, 3. Ogden (ABD) -0.49, 4. Valnes (Nor.) -0.79, 5. Grond (vc.) -11.54, 6. Amundsen (Nor.) -28.56, ...21. ern – çeyrek finalde berabere kaldı, elemelerde 34. veya 38. Novk, 53. Fellner (hepsi R).
Prbn poad SP (her biri 34 potansiyel müşteriden 10’u)
: 1. Amundsen 770, 2. Klaebo 734, 3. Golberg (her ikisi de Nor.) 660, 4. Valnes 566, 5. Halfvarsson (vd.) 513, 6. Musgrave (İngiliz) 480, …9. Novk 425, 107. ern 21, 109. Fellner 21, 117. veya 14.

kadınlar:
1. Svahnov 3:01.22, 2. Sundlingov (her ikisi de vd.) -0.07, 3. Skistadov (Nor.) -0.29, 4. Ribomov (vd.) -0.52, 5. Fhndrichov ( vd.) -1.34, 6. Hagstrmov (vd.) -8.75, ...21. Janatov – 46. elemede çeyrek finalde berabere kaldı. Antoov (ob R).
Prbn poad SP (her biri 34 potansiyel müşteriden 10’u):
1. Digginsov (ABD) 849, 2. Ribomov 782, 3. Brennanov (ABD) 730, 4. Svahnov 659, 5. Anderssonov (vd.) 642, 6. Carlov (Nm.) 635, ...25. Janatov 249, 63. Beranov (R) 64, 68. Antoov 57.