Chai pe Charcha: Siraj en sevdiği Maidan’da arkadaşlarıyla buluşuyor | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

HYDERABAD: Hintli kaptan Rohit Sharma’nın Muhammed’e cömert övgüsü Siraj ona “ender bir yetenek” demek, Haydarabad’ın öncüsünün olağanüstü yükselişinden bahsediyor. 2020’deki test çıkışından bu yana, Siraj büyük bir hızla büyüdü ve her seride daha da yükseğe çıktı.
28 yaşındaki Hyderabadi, ne kadar yükselirse yükselsin ve dünyanın dört bir yanındaki çeşitli kriket sahalarında ne kadar başarı elde ederse etsin, ilk aşkı olan Maidan’da kök salmaya devam etti. Oyunu bir tenis topuyla oynamaya başladığı ve evdeyken orada vakit geçirme fırsatını asla kaçırmadığı First Lancer’da yere son derece sadıktır. Çocukluk arkadaşlarını da unutmayan Siraj, onlarla düzenli olarak görüşmeye özen gösterir.
Hint ekibi dün gece şehre indi ve Siraj, Pazar geceki maçtan ve sonraki yolculuktan sonra yorgun olmasına rağmen Meydan’a geldi ve yerde arkadaşlarıyla bir saat geçirdi. bir olduğu ortaya çıktıChai pe charchaoturum. Soğuk bir gece geç saatlerde, arkadaşlar sıcak İran çayı eşliğinde kriketten başka bir şey tartışmadılar.
“Siraj arkadaşlarıyla buluşmaya geldi ve bir saat (akşam 9’dan akşam 10’a kadar) dört kaleyi vurduğu bir önceki maçtaki performansını tartıştık. Beşinci küçük kapı için her şeyini verdiğini söyledi ama maalesef bu olmadı. En yakın arkadaşı Mohd Shafi Salı günü ToI’ye verdiği demeçte, İnşallah, dedi, yakında almayı umduğunu söyledi.
Bu arada Shafi, tenis topu kriket oynarken Siraj’ın kaptanıydı ve ikisi birbirinden ayrılamaz – farklı annelerden kardeşler. “Dün gece yaklaşık 15 kişiydik. Siraj her zaman arkadaşlarıyla buluşur ve onlarla vakit geçirir. Shafi, “O hala aynı eski Siraj ve artık bir kriket süperstarı olmasına rağmen farklı davranmıyor” dedi.
Arkadaşlar, Siraj’ın evinde Hint formasıyla oynamasını dört gözle bekliyor. “Bütün IPL maçlarını burada izledim ama onu Hindistan formasıyla görmek bambaşka bir duygu olacak. Uluslararası kriketin farklı bir havası var ve Hindistan için oynamak her kriket oyuncusunun hayalidir. Hiçbirimiz kriket dışında bir kariyer yapamazken, Siraj’ın bu kadar başarılı olduğunu görmek bizi çok mutlu ediyor. Maidan’ın tüm kriketçilerini temsil ediyor,” diyen Shafi, bir düzineden fazla arkadaşının onu neşelendirmek için tribünlerde olacağını ve Siraj’ın evinde ilk ODI beş kalesini almasını umacağını sözlerine ekledi.

Siraj’ın ailesi de orada olacak ve kriket oyuncusu kendisi de çok mutlu. Kendi ülkemdeki ilk uluslararası maçım olacak ve sabırsızlıkla bekliyorum. IPL oyunları oynamıştım ama bu farklı olacak. Ailem ve arkadaşlarım orada olacak ve onlar için uluslararası bir maç oynamak benim için mutlu bir duygu olacak.”
Ancak Siraj’ın tribünlerde özleyeceği tek kişi, Kasım 2020’de Siraj Avustralya’dayken vefat eden babası Muhammed Ghaus’tur. Ghaus’un desteği olmasaydı, Siraj kriket peşinde koşamazdı.