Cesur ol, daha çok inan. Umarım Letná bizi yönlendirir, diyor Krejčí

QasiM

Global Mod
Global Mod
“Dinlenmemizin bana ve diğerlerine fayda sağladığını düşünüyorum. Aynı zamanda, başlayanlar kalite gösterdiler ve ekibimizin ne kadar güçlü olduğunu gösterdiler” dedi.

İkinci maçı evde oynamak avantaj mı?
Açıkça. Elbette bize karşı kimin oynadığını biliyoruz. Ama taraftarlar sayesinde gücümüzün olduğunu da biliyorlar. Umarım bizi götürürler.

Baskı altındayken ve rakip pozisyon yaratırken Kopenhag’daki açılış maçının bitmesi sizin için bir uyarı mı?
Gösterdiğimiz hücum oyuncularının hareketlerini ve oyun tarzlarını değiştirdiler. Bu durumlar oyundan, maçın gelişmesinden kaynaklandı. Bizim için farklı bir maç olacağına inanıyorum. Onunla gitmek için bir planımız var.

Mevcut sıcak hava planın bir parçası olabilir mi?
Rol oynayacağını ve oyuncuların performanslarını etkileyeceğini düşünmüyorum.

İlk oyuna karşı neyi geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz?
Daha fazla cesarete sahip olmak, oynamaktan korkmamak ve bu kadar geri kalmamak, kendinize daha çok inanmak.

Penaltı atışları olma ihtimalini kabul ediyor musunuz?
Her seçeneği kabul ediyoruz.

Penaltı konusunda uzman olsanız takım arkadaşlarınıza tavsiyede bulunur muydunuz?
Uzman demezdim ama onları vermekten ve iyi bir galibiyet serisine sahip olmaktan mutluyum. Ama o anda bununla nasıl başa çıkacakları her bireye kalmış.

Bunun, tüm sezonun ne kadar başarılı olacağına karar verecek bir oyun olduğunu düşünüyor musunuz?
Hepimiz şampiyonluğu istiyorduk, amacımız buydu, böylece Şampiyonlar Ligi için savaşabilirdik. Buna sahibiz ve mümkün olan en iyi kupa müsabakası için mücadele etmek istiyoruz.