Çek hentbolcular Dünya Kupası'nda grupta Almanya, Polonya ve İsviçre ile karşılaşacak

QasiM

Global Mod
Global Mod
Dünya şampiyonasına 14 Ocak – 2 Kasım tarihleri arasında ilk kez üç ülke, Danimarka, Hırvatistan ve Norveç ev sahipliği yapacak. Parti 32 konuyu sekiz temel gruba ayırdı. Bunlardan ilk takımlar her zaman turnuvanın bir sonraki aşamasına geçecek ve bu aşama en iyi gruplar olacaktır. Bunu dördüncü uçtan itibaren bir bağlama aşaması izleyecektir.

Bu, Katar'da 17. sırada yer aldığı 2015 yılından bu yana ilk kez Dünya Şampiyonası'na katılacak. Polonyalı teknik direktör Xavier Sabath'ın Azizleri, play-off elemelerinde Romanya'yı mağlup ettikten sonra ampiont potasına yükseldi.

Çekiliş öncesinde performans gruplarında ikinci sırada yer alan Çek takımı, su etabında Hırvatistan, İspanya, Portekiz, Avusturya, İzlanda, Hollanda ve İtalya'nın ev sahiplerinden kaçınacağından emindi.

Adada ve son olarak binilen türden bir at. Çek takımına bir dizi daha kolay seçenek teklif edildi, ancak sonunda en zor olanlar arasında yer alan tek Avrupa grubuna girdi.

Dünya şampiyonluğu için Avrupa grubu bize geldi, tüm çorbaları çok uzun zamandır biliyoruz. Bütün liglerde oynadım, maçlarını bizzat biliyorum. Çok ilginç bir grup olacağını düşünüyorum. İkinci favori ise kesinlikle Almanya. Kale koçu Martin Galia, dernek için düzenlediği basın toplantısında, geri kalanımız süreç üzerinde mücadele edeceğiz ve bu zor olacak, ancak bizim için bunun bir hedef olması gerektiğini söyledi.

Avrupa Çayır Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Martin Galia, takım arkadaşlarının kafasına düştü.

Biraz hayal kırıklığına uğradım, Avrupalı olmayan takımlara karşı oynamak istedim. Avrupa Şampiyonası gibi bizim için işler böyle yürüyor. Ama onunla uğraşmayın. Almanya favori olacak ve Polonya ve Çek Cumhuriyeti ile rekabet etmek zorunda kalacağız. Jakub trba, turnuvanın çoğumuz için ilk dünya şampiyonası olacağını söyledi.

Grubun favorisi, geçen yıl 5. Dünya Şampiyonası'nda beşinci olan Almanya olacak. 2007'de domc pd altın madalya kazandı. Bu yılın Ocak ayındaki son Avrupa Şampiyonası'nı Almanlar, turnuvanın ev sahibi olarak dördüncü sırada tamamladı.

Polonya, son dünya şampiyonasında 15. sırada yer almış, 2009 ve 2015'te bronz, 2007'de ise bronz madalya almıştı. Onunla oynayacağı maç teknik direktör Sabatho için çok özel olacak, kulübe sadece Wisla Plock liderlik ediyor. Ancak şu anda Çek milli takımıyla devam edip etmeyeceği ya da sözleşmesinin sona erip bitmeyeceği tam olarak belli değil.

olaylar büyük olayların düzenli bir parçası değildir. Son Avrupa şampiyonalarından ikisini kaçırmadılar ama 1997'den beri dünyanın elitleri arasında yalnızca bir kez start alabildiler. Mısır'daki son yarışmayı 16. sırada tamamladılar.

Almanya'nın Bundesliga ve harika dünya maçlarından oluşan bir takımı var. birçoğu ileriye doğru büyük bir adım attı, birçoğu Bundesliga'da oynadı. Vcarsk hzen efsanesi Andy Schmid tarafından yönetiliyorlar. Galia, el yazısının kesinlikle tanınacağını söyledi.

Polonya, Zabrze'de birlikte çalıştığım Marcin Lijewski'nin hakimiyetinde. Onun asistanıydım ve oyuncu olarak da onun emrindeydim. İskelet, Polonya ligindeki oyunculardan oluşuyor ve Fransa ve Almanya'daki psobc maçıyla destekleniyor. Dövüş için karanlık. Polonya'da forma giyen Xavi için de heyecanlı olacak. 50 yaşındaki eski temsilci, bilgiye ulaşmanın kendisi için kolay olacağını ekledi.

esk takımı turnuvaya 15 Ocak'ta Vcarsk'a karşı çıkacak. İki gün sonra Polonya'ya karşı oynadılar ve 19 Ocak'ta favori Almanya'ya meydan okuyacaklar. İlerleme olması durumunda, B Grubu'ndan üç takım bir sonraki aşamada Herning'de onu bekleyecek; bunların dışında altın iddiasında bulunan Danimarka, İtalya, Cezayir ve Tunus yer alacak.

Temsilcilerin beş yıl önce Mısır'da sahada oynaması gerekiyordu ancak takımda korona virüs riskinin yüksek olması nedeniyle son anda iptal edildi. Federasyon bölünmesinden bu yana en yüksek sayı 1995'teki sekizdir.

Danimarka, Hırvatistan ve Norveç'te düzenlenecek 2025 Kadınlar Dünya Kupası'nda ana grup kura çekimi:

A Grubu (Herning): Almanya, esko Polonya, Vcarsko.

Grup B (Herning): Danimarka, İtalya, Cezayir, Tunus.

Grup C (Gözenek): Fransa, Avusturya, Katar, Kuveyt.

D Grubu (Varadn): Macaristan, Hollanda, Severn Makedonya, Gine.

E Grubu (Oslo): Norveç, Portekiz, Brezilya, ABD.

F Grubu (Oslo): Vdsko, Polonya, Japonya, Şili.

Grup G (Zheb): Slovenya, İzlanda, Küba, Yeşil Burun Adaları.

Grup H (Zheb): Mısır, Hırvatistan, Arjantin, Bahreyn.