CEED 2023 sonucu ceed.iitb.ac.in adresinde açıklandı, direkt link

ManK

New member

HTE Bombay’ın sahip olduğu Tasarım için ortak giriş sınavı (CEED) sonuçları bugün resmi web sitesinde – https://www.ceed.iitb.ac.in/. İndirilecek puan kartları 11 Mart 2023’ten itibaren resmi portalda mevcut olacaktır.
Master of Design’a kabul için CEED sınavına giren adaylar (M.Des.) ve Ph.D. IIT’ler, IISc Bangalore ve diğer katılımcı enstitüler tarafından sunulan tasarım programları artık aday girişi yoluyla sonuçlarını çevrimiçi olarak görüntüleyebilir ve indirebilir.
CEED – Hindistan Teknoloji Enstitüsü (IIT) Bombay tarafından Hindistan adına yapılan tam bir Hindistan düzeyinde giriş sınavıdır. İnsan Kaynaklarını Geliştirme BakanlığıHindistan hükümeti.
CEED, bir adayın tasarım, görsel algı, çizim, yaratıcılık ve iletişim becerileri konusundaki yeteneklerini değerlendirir. Sınav A Bölümü ve B Bölümü olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. A Bölümü nesnel sorulardan oluşan bilgisayar tabanlı bir test, B Bölümü ise adayın tasarım ve çizim becerilerini değerlendiren bir kalem ve kağıt testidir.
CEED puanları, sonucun açıklandığı tarihten itibaren bir yıl süreyle geçerlidir. CEED’e uygun adaylar, M.Des’e kabul için başvurabilirler. ve Doktora katılımcı enstitüler tarafından sunulan tasarım programları.
CEED Sonuç 2023’ü indirmek için doğrudan bağlantı
CEED sonucunuzu kontrol etmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: CEED resmi web sitesini ziyaret edin – www.ceed.iitb.ac.in
2. Adım: “CEED 2023 Sonuçları” bağlantısına (veya sınava girdiğiniz ilgili yıla) tıklayın.
3. Adım: Sonuç portalına erişmek için e-posta kimliği ve parola gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Oturum açtıktan sonra CEED puan kartınızı görebileceksiniz.
Adım 5: İleride başvurmak üzere puan kartınızı indirin ve yazdırın.
Giriş bilgilerinizi unuttuysanız, sonuç giriş sayfasındaki “Şifremi unuttum” seçeneğine tıklayarak bu bilgileri alabilirsiniz. Şifrenizi almak için kayıtlı e-posta kimliğinizi vermeniz istenecektir.