CBSE Kabul Kartı 2023: CBSE Sınıf 10, 12 Kabul Kartı cbse.gov.in adresinde Yayınlandı, Hemen İndirin

ManK

New member
YENİ DELHİ: Orta Öğretim Merkez Kurulu yayınladı CBSE Giriş Kartı 2023. Yıllık yönetim kurulu sınavlarına girecek öğrenciler, CBSE Sınıf 10, 12 Kabul Kartı 2023’ü resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir – cbse.gov.in.
Öğrenciler, CBSE giriş kartlarını ilgili okullardan almalıdır. Hem 10. hem de 12. CBSE sınavları 2023 15 Şubat 2023’te başlayacaktır.
Burayı oku: Kabul kartı resmi bildirimiCBSE salon biletini resmi web sitesinden indirmek için, okulların 10. ve 12. sınıf giriş biletlerine erişmek için kullanıcı kimliği ve şifre olarak bağlı kuruluş numaralarını girmeleri gerekir.
Aşağıda verilen, CBSE 10., 12. giriş biletini indirmek için adım adım bir kılavuzdur ve bunun için doğrudan bir bağlantı vardır.
Doğrudan bağlantı: CBSE Kabul Kartı 2023’ü İndirin

CBSE Kabul Kartı

CBSE Kabul Kartı

CBSE Sınıf 10, 12 Kabul Kartı 2023 Nasıl İndirilir?
1. Adım: CBSE Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin – cbse.gov.in
Adım 2: Okula giriş yapmak için ana sayfadaki bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Kullanıcı Kimliği ve diğerleri gibi kimlik bilgilerini girin.
Adım 4: Ayrıntıları gönderin ve öğrencilerden kabul kartlarını alın.
Adım 5: CBSE salon biletlerini indirin ve yazdırın.
Doğrudan bağlantı: Özel adaylar için giriş kartını indirin
CBSE Kurul Sınavı 2023: CBSE Kabul Kartında Sağlanan Ayrıntılar
Adayın adı
rulo numarası
Doğum tarihi (sadece 10. sınıf için)
sınavın adı
annenin adı
Babanın/velinin adı
sınav merkezi adı
Kart kimliğini girin
Kategori EB
araştırma konuları

CBSE Kurul Sınavı 2023 Tarihleri
Resmi 2023 CBSE tarih çizelgesine göre, CBSE sınavları 15 Şubat’tan itibaren başlayacak ve tek vardiyada gerçekleştirilecektir. Sınavın zamanlaması konuya göre değişiklik gösterecektir. Sınav sabah 10:30’da başlar ve sınava göre 12:30 veya 13:30’da biter. Daha fazla bilgi için öğrencilerin CBSE resmi web sitesine göz kulak olmaları önerilir.