CBSE: CBSE, web sitesi için yapay zeka destekli sohbet robotu üzerinde mi çalışıyor? | Nagpur Haberleri

HakikaT

Global Mod
Global Mod

NAGPUR: ChatGPT’nin, sohbet robotlarının insanlarla etkileşim biçimi açısından oyunun kurallarını değiştirdiği bir çağda, söylentiler yaygın ki CBSE kendi başına çalışır sohbet robotuİlk çıkışını okul bağlantısında kim yapacak? İnternet sitesi.
Kaynaklar, bir sohbet robotunun zaten dahili olarak test edildiğini söylüyor, ancak ChatGPT’ye benzer şekilde yapay zeka destekli olup olmadığına veya arkasında güçlü veri analitiği olup olmadığına dair bir onay yok. Bununla birlikte, teknolojiden anlayan CBSE’nin ChatGPT tipi modeli az gelişmiş sohbet robotuna entegre etmeye çalışması kuvvetle muhtemeldir.
Chatbot yapay zeka güdümlü hatlar boyunca şekillendiğinden, CBSE web sitesinin çalışma şekli çok da uzak olmayan bir gelecekte önemli ölçüde değişecektir. Sadece üyelik değil, aynı zamanda akademisyenler, sınavlar vb. gibi bağlantılar da hızlanacak ve insanların web sitesiyle etkileşim biçimini tamamen değiştirecek.
Şu anda, belirli bir genelgeyi bulmak için, web sitesini ziyaret edenlerin sitede arama yapması ve verileri bağlantıdaki metne veya tarihe göre sıralaması gerekiyor. Bununla birlikte, yapay zeka destekli bir sohbet robotu, insanlar sorularını yazdıktan sonra sirkülerin bağlantısını ve hatta içeriğini anında sağlayabilir. Ayrıca, sonuçların açıklanma tarihlerinde sahte haberleri engellemek için gerçek zamanlı ayrıntılar sağlayabilir veya yönetim kurulu tarafından yapılan en son değişiklikleri gösterebilir. Böyle bir sohbet robotu, kariyer rehberliği sağlamak için kolayca uyarlanabilir.
Ancak, CBSE yetkilileri bu tür gelişmeler hakkında ağzı sıkı konuşuyor, ancak kaynaklar kurulun her zaman için teknoloji hizmetleri geliştirmeye çalıştığını söylüyor. paydaşlar.
Kuruldan bir kaynak, “Merkez yönetim kurulu her an kendini geliştirmeye çalışıyor. Sınav reformu, akademik değişiklikler, üyelik süreci, sonuç açıklaması vb.” Kaynak, “Benzer şekilde, her gün yapılan teknik ilerlemeler var, bazıları aylar içinde uygulanabilirken diğerleri bir veya iki yıl sürebilir” diye ekledi.
Yönetim kurulu, süreci neredeyse tamamen çevrimiçi hale getirmek için ortaklık sistemini zaten tamamen yeniledi. Daha önce altı aya kadar süren bağlantı süreci, her şey yolunda giderse şimdi bir hafta içinde tamamlanıyor.