CAT 2022 Cevap Anahtarına Nasıl İtiraz Edilir?

ManK

New member
CAT cevap anahtarı İtiraz:: The Indian Institutes of Management (IIM), Bangalore resmi cevap anahtarını yayınladı. Ortak giriş testi (CAT) 1 Aralık 2022’de. Adaylar cevap anahtarını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir: iimcat.ac.in.
piyasaya sürülmesiyle CAT 2022 cevap anahtarıcevap anahtarından memnun kalmayan adaylar resmi portal üzerinden sorulara/sorulara itiraz edebilirler. CAT İtirazı pencere 01 Aralık 2022’den 04 Aralık 2022’ye kadar 17:00’ye kadar aktif kalacaktır.
KEDİ 2022 sınavı, IIM’lerde çeşitli yönetim programlarına kabul için 27 Kasım 2022’de üç vardiya halinde yapılmıştır. Sınava yaklaşık 2,55 bin aday başvurdu ve bunlardan 2,22 bin aday sınava girdi.
Adaylar CAT Cevap Anahtarı 2022’yi indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilir ve cevap anahtarından memnun kalmazlarsa itiraz edebilirler.
İtiraz için doğrudan bağlantı CAT Cevap Anahtarı 2022
CAT Cevap Anahtarı 2022: itiraz
1. Adım. iimcat.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Aday Girişi’ bağlantısını tıklayın
3. Adım. Cevap anahtarına erişmek için “Kullanıcı Kimliğinizi” ve “Parolanızı” girin
Adım 4. Herhangi bir itirazda bulunun ve itiraz ücretini ödeyin
5. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın

IIM Bangalore, adayların itirazlarını dikkatlice değerlendirdikten sonra CAT nihai cevap anahtarını ve sonucu Ocak 2023’te yayınlayacak. Ancak nihai tarih henüz bilinmiyor.
CAT 2022 ile ilgili daha fazla güncelleme için adayların iimcat.ac.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.