Can sıkıcı süre? Vondrouov direnci kırmak istiyor. af’leri taklit edebilirdi

QasiM

Global Mod
Global Mod
24 yaşındaki solak, senin gibi yurttaş Lucie Afov yetkin bir travak olabilir. Eskiden yeşil paitadan kurtulmuş olsa da, buna her zaman katlanamadı.

Daha vahşiydiler, onun için risk almaya isteksizdi, bu yüzden daha agresif yılanlar onu sık sık döverdi. Ayrıca yaprak dökmeyen bv lusnu’nun gövdelerindeki hareket.

Wimbledon 2023

iDNES.cz’de

Ve ardından 2014’te All England Club’da bir dizi mükemmel performansın ardından yarı finale yükseldi. Vondrou takip edebileceğini umuyordu.

Şu ana kadar Wimbledon’da 1-4’lük bir rekorun oldu. Günün çalışmasından sonra onu en azından biraz insafına alıyor musun?
Roland Garros’tan sonra tenise olan direncimi kırmak istediğimi düşündüm. Açık fikirlilikle yaklaşmaya başladım. Berlin’de başarılı olduğum için mutluyum.

Evet, orada çeyrek finale yükseldin. Biri bakış açımı değiştirmeme yardım edebilir mi?
Avcının biraz ısınması gerektiğini düşünüyorum. Çok fazla deneyimim var, bu yüzden buna alışıyorum ve daha iyi oluyorum.

Çek tenisçi Markta Vondrouov, Wimbledon’ın ilk turunda forehand oynuyor.

Lucie afov’un rol modeli olabilir miyim?
Ben. Kafanızda karşılaştırıp bizimle gülmelisiniz. Dönüşte her puan için savaşırsın, bazen kulübü sahaya bile çıkaramazsın. Bundan sonra siz kendi hizmetinize odaklanmalısınız.

İkimizin sorunu neydi?
Benim için gerekli bir hareketti, diğer yüzeylerden ona güvenmeye alıştığımda bile ilk yıllarımda iyi değildi. sana çok saygı duyuyorum çalıştığını görüyorum.

Nasıl?
soramazsın Ölçekte çok fazla kaymıyor bile. Frenleri ve yön değişikliklerini açmanız gerekir. Dikkatli olmalısın.

Oyununuz gelişecek. Zemini yapıştırdınız, daha hızlı ve agresif oynuyorsunuz. Her şey Wimbledon ile ilgili, değil mi?
Evet evet Afyon ve güzelliğe ek olarak. Sadece ilk anda onları kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Jan Hernych koçlukta her zaman başarılı olmuştur. Kalem sana sevgim kn?
Hayal et. Nymburk’taki hazırlıklarda bazı ilerlemeler gördüm. Tarzlarımız oldukça farklı, bu yüzden Hera için kolay değil. Ama neyin kalıcı olup neyin olmadığını anlamama yardım et. Her gün risk almak zorundasın.

Doğum gününü gerçekten nasıl kutladın?
Salı günü Naima ile Prag’da bir partiye gittim ve ertesi gün Londra’ya uçtuk. Burada Hera bana bir tuzlu akort verdi. Sanırım çok şişman değilim. (gülüyor)

İkinci turda Rus Kudrmetovov’a karşı 2. sırada yer aldı. Hiçbir şey kolay değil mi?
Um. Özellikle seans süresince. Onu bu yıl Miami’de yendim (6:4, 6:2), ama beton zemindeydi. Sadece masa hasarlı, hizmet eksik. Ama burada bana her şey oluyor. Ne zaman buluşacağımıza sadece sen karar vereceksin.