Büyük Britanya – Kanada, Avusturya – Danimarka

QasiM

Global Mod
Global Mod
Rakuan, saat 16.20'den itibaren ampiont'un elit grubunda Danimarka'ya karşı ilk vuruşunu yapabilir. Ancak Sevean'ın maaşı biraz favori olsa da, hiç de eksik değiller.

Karşılıklı son altı maçın dördünü kazanmanın mutluluğunu yaşadılar, ancak son iki maçta altı gol sonrasında kaybedeceklerdi.

Sadece sezonun zirvesine hazırlık onlar için pek iyi gitmedi. Mevcut takvim yılında on bir maçtan yalnızca birini kazandılar. Ve örneğin Slovenlere karşı 2:5 ve 0:6 mağlubiyetleri var.

Dnov bile son haftalarda hiçbir şekilde başarılı olamadı, ancak çeyrek finale sürpriz bir ilerleme sağlamak istiyorlarsa, bu tür bir rekabete karşı puan kaybetmemeleri gerekiyor.

Dünya Kupası 2024

A Grubu 11/05/2024 16:20

geç

Gly:
19:36 Ganahl (Haudum, Rohrer)

Gly:
13:19 M. Lauridsen (Blichfeld, Russell)
16:11 Fırtına
38:54 Blichfeld (Wejse)

Montajlar:
Madlener (Kickert) Zndel, Heinrich (A), Wolf, Unterweger, Maier, Strong, Stapelfeldt, Brunner Schneider, Raffl (C), Nissner Zwerger, Rossi, M. Huber Ganahl (A), Rohrer, Haudum Wukovits, Thaler, P .

Montajlar:
Dichow (Seldrup) Lassen, M. Lauridsen, O. Lauridsen (A), Jensen Aabo (C), Jensen, Bruggisser, Larsen Aagaard, Russell (A), Blichfeld From, True, Olesen Andersen, Mølgaard, Scheel Storm, Wejse, Poulsen Schultz.

Karar: Holm (İsveç), Schrader (Almanya) Briganti (ABD), Hynek (Çek)

Çevrimiçi rapora tıklayın

Kanada'nın son şampiyonu, O2 Arena'da 16.935 kişinin önünde iki gol attı ve iki golü NHL'nin 1 numaralı draft seçimi Chicago'lu Connor Bedard'dan aldı. Bu sezon Litvnov'da forma giyen topçu Liam Kirk'ün golleri ve asistleri bile İngilizler için sürpriz olmadı.

Ne bekleyeceğimi bilmiyordum ama harikaydı. Burada ilk kez profesyonel düzeyde oynuyorum, taraftarlar harika ve gürültülüydü. Prag güzel bir şehir. Bedard gazeteyi bitirdikten sonra, bir gündür buradayız, bunu unutmayın, dedi. Çocuk sahibi olmak güzel ama bunu düşünmüyorum. İlk kez birlikteydik ve ele almamız gereken çok şey var. İki gol yedik ama genel olarak savunmaya çok zaman harcadık. Daha iyi olacağız, iyi bir başlangıçtı, diye ekledi Bedard.

Connor Bedard'ın büyükler dünya şampiyonasına ilk bakışı:

11 Mayıs 2024, 15:42 pspvek arşivlendi: 11 Mayıs 2024, 14:00.

Extraliga play-off skor tablosunda 9 golle lider konumda olan Kirk, 157 saniye sonra kaleci Joel Hofer'ı maviden mağlup etti ancak hakemler Christoffer Holm ve Kristian Vikman, Johnny Curran'ın kaleye yaptığı şut nedeniyle golü yasakladı. Kararı eğitim çağrısından sonra bile doğruladılar, ardından İngilizler zayıflamış bir durumda savaşmak zorunda kaldı.

Ayrıca Ben O'Connor'ın cezasına da direndiler, 41 saniye sonra Dylan Cozens Kanada'nın kanat oyuncusunu kesti ve zayıf bir durumda şampiyonlar para kazandı. Kirk dairelerin arasındaki bir pozisyondan düz bir atış yaptı. Kanada yarım dakika sonra hemen cevap verdi. Michael Bunting, Jackson Whistle'ın önündeki perdeyi kullanarak ona maviden bir atış yaptı.

İngiliz tonk Liam Kirk ve Kanadalı savunmacı Jamie Oleksiak, Prag'daki Dünya Hokey Şampiyonası'nda pak için mücadele ediyor.

26. dakikada Olen Zellweger'in topu oyuna sokmasıyla Brandon Hagel pakı havadan sol kaleye gönderdi. Kanada, Jack McBain'in penaltısına karşı kendini savundu ve 31:39'da Bedard'ın şutunun favorisi oldu. Büyük bir uluslararası etkinlikte ilk kez sahneye çıkacak olan sekiz yaşındaki yetenek, üç dakikadan kısa bir sürede bir ikincilik elde etti. Kaiden Guhle ve Nick Paul kombinasyonunun ardından pakı açık kaleye gönderdi.

Saat yaklaşık 1 saat. Buz dışında güçlü ve gerçek bir profesyonel. Kanadalı kaptan Colton Parayko, karanlıkta böyle bir maç oynayacağımız için heyecanlıyız ve turnuva boyunca bunun nasıl gelişeceğinin karanlık olduğunu söyledi.

İlk yarıda iki İngiliz, San Ruoppo'nun penaltısına direndi ve 49. dakikada O'Connor, Kirk'ün topunun backhand vuruşuyla sonucu düzeltti. Kirky harika bir iş çıkardı, iki maça çıktım ve backhand ile kırdım. Ben O'Connor'ın Kanada'ya attığı golün sevincini asla unutmayacağım.

Bu oyuncular bir nedenden dolayı NHL oynuyorlar. Onu takip ettik (Bedard) tüm sezon. Onunla buz üzerinde tanışmak çok güzel, O'Connor'ın oyununu takdir etti ve Kanada'ya karşı gösterdiği performanstan memnun kaldı. Sanırım birbirimizle gurur duyabiliriz. Onlar dünyanın en iyileri ve biz de onlara ayak uydurduk. Kanada'ya en son 0:8 mağlup olmuştuk ve o zamandan beri uzun bir yol kat ettik, diye ekledi Koicch'teki stadyumda 2019'daki sonuçla ilgili not.

Dünya Kupası 2024

Grup A 11.05.2024 12:20

Gly:
07:47 Kirk (Mosey, Göl)
48:49 O'Connor (Kirk)

Gly:
08:17 Kiraz Kuşu (Byram)
25:45 Hagel (Zellweger, Dubois)
31:39 Bedard (Bunting, Zellweger)
35:29 Bedard (Paul, Guhle)

Montajlar:
Düdük (Bowns) Ruopp, Richardson (A), Batch, Mosey, O'Connor, Phillips, Halbert, Sa. Jones Lake, Neilson, Dowd (C) Kirk (A), Perlini, Curran Critchlow, Lachowicz, Betteridge Shudra, Davies, Duggan.

Montajlar:
Hofer (Daws) Power, Parayko (C), Byram, Oleksiak, Guhle, Severson (A), Zellweger Tanev, McBain, Mercer Mangiapane (A), Cozens, Guenther Hagel, Dubois, McCann Bunting, Paul, Bedard Greig.

Karar: Holm (İsveç), Vikman (Finlandiya) Gustafson (ABD), Nyqvist (İsveç)

Vahşi şair: 16.935

Çevrimiçi rapora tıklayın