Bülten, Hamas ve İsrail arasında müzakere etmek için çok eski yöntemler kullanılıyor

HakikaT

Global Mod
Global Mod
İsrail askerleri tarafından yakalanan Filistinli raportöre göre, kurtlar iken ve suçlanmadı veya yargılanmadı. Sadece yaklaşık yüz kişi ilkel bir iny'den hüküm giymişti. Ama sınır dışı ediliyorlar. Burada Mısır'ı sevdiler. Mısır tuzları, büyük bir lüks otelde hostel ve hayranlık duyuyorlar, ister bazılarını yerden içsek de, bu adım için orijinal.

Hams Dilm Nezm'e alternatif

Askeri Taen'in bir CL'si olarak İsrail, yıkılan Hamsu ile dolu. TPNA Machka'ya göre sorun, EI köpek baskısı Biden'in yönetimi geçti, Gazetus'taki jambonların yerini alacak. Şimdiye kadar, varyant nen. Bakalım, zamanın zamanında zemini uygulayabilen tek kişi, adam ve en azından bir sürü podeek tutun, küçük bir jambon.

Kurtlar gazetüste ortaya çıkarken, grupların sivillerle silahlandırıldığı toplam anarşi. TPNA Hamk'a göre, Gazze sakinlerinin temelde lobi için olmasının nedenlerinden biri de budur. Öte yandan, başka bir alternatif seçmeniz gerekiyorsa, seçeceklerini düşünüyorum. Korkular da bir rol oynar. Gazze'de Znmi ile telefonla birleştim ve onlar kali, jambonları eleştirme korkusunun Zpt olduğunu. Bültene göre, bu sadece Hams'ın Gazze Gazze'de olan güç reklamında olduğunu doğrular.

FZI PM'si hakkında bile uğraşmadı

Orijinal anlaşmalara göre, ilk Bezna bir tür PM olmalı. Ama o güne gitmedim. DL'nin ne olacağını kimse bilmiyor. İsrail, yıkılan bir Hamsa'yı bir durum gibi koyar, ancak bu Hams'ın kendisi ile tartışılacaktır. Ve yanların kenarlarında, arzusundan çekilmedi. Biri jambon ve İsrail arasında, diğer taraflardan iyi temasları olan Mısır zekası.

Geçmişte, pratikte, sadece eziyette yazan Ernmi Kufky ile birlikte Khira'dan Piletl specil gibi görünüyordu. İsrail tarafını yazdılar, sonra otomobilleri PSMA Gazze'ye götürüyorlardı ve orada Hams'ın neler yapacağını yazdılar. Elektronik iletişimleri yoktu. Ve aynı şekilde. TPNA Machk'a göre, jambonlu İsrailliler asla bir masada karar vermemişti. Köpeklerden biri her zaman dışarıya dokundu.

Mısır'da anti -insülasyon nady'yi gözlemlemedim

TPN MACKEK M Mısır Khie'deki bir BLZKM girişinde SVS için uzun vadeli istihdam. Şaşırtıcı bir şekilde, otzka'yı fark etmedim, 7. ve ortaya çıkan İsrail saldırgan Mısır'ın terörist akışlarına tepki gösterdikleri için, burada bulanık bir anti -Misraeli nlady. Ancak Filistinlilerle büyük bir dayanışma vardı, Sbrky'ye verdi ve insani konvoylara yardım edildi. Ve elbette Arapça MDIA terör akışının kendisi hakkında bilgi verdi. Temel olarak, sadece bir köstebek ve mlo. Gazze'deki kurtlar itti.

Arap arazisi için, Filistin Arap'ın zihniyeti için tipik olan Filistinli mültecilerde, aynı zamanda spreye göre Tom Tpn Machek'i konuştuğu Arap ışıklarında da içmek istemiyorum.