Bu beyaz çizgiler çok kayıyor. Julia Kopecky koşmaması gereken yarış hakkında

QasiM

Global Mod
Global Mod
Pai'de tenisçileri kort dışında kovalayan ve bir kaykaycı arkadaşını nakavt eden D隝, kadın bisikletçilerin de yakın arkadaşı değildi.

Amerianka Knibbov hemen sırt üstü düştü ve şunları söyledi: Bu bir para kavgasıydı, baştan çıkarma değil. Vatandaşı Dygartov da sahadaydı, Belçikalı Lotte Kopeck'i, Nmka Niedermaierov'u tercih etti ve baştan çıkarıcı verdi.

Ve böylece Julia Kopeck.

Korkunçtu, ıslak yoldu. Ve yan yoldaki o siyah çizgiler canımı sıkıyor, onlara dikkat etmelisin Lila. Ne yazık ki yaklaşık on kilometre sonra ben de düştüm, o yerlerde çok hızlı gitmiyordum ama bir anda ön tekerleğim virajdan kaydı ve uçmaya başladım.

Hızla tekrar ayağa kalktı ve devam etti. Bir ara canım acıdı, biraz ritmimi kaybettim. Olabildiğince hızlı bir şekilde içeri girmeye çalıştım ama çok dardı. Bazen sadece on dokuz yaşındayım ve çok fazla araba kullanma tecrübem yok. Ve gelecek için bu kesinlikle harika bir deneyim.

Orijinalin ona hiçbir etkisi yoktu. Kemer maçında sadece power lift'te kalifiye olurken, asovka'da ise Çek Cumhuriyeti UCI takımının birinci ülkesi olmayı sürdürdü.

Ancak bir şehir yavaşlamadı. Maçların ertelenmesinden önceki haftalarda temsilci Petr Kaltofen kendisine telefon etti: İsterse as'a da gidebilir.

Tabii ki isterim, öğütmedi.

Sonuçta, o asovka'da ulusal şampiyon, Nisan ayında Jevko'daki iç saha şampiyonasında eski şampiyon Nikola Nosková'ya nasıl benzediğini biliyor.

Ev ustalarıyla birlikte sınava birçok hazırlık yaptım. Bu Olimpiyat sporcusu neredeyse aynı mesafeyi kat etti. Çok ağlıyordum. Pistlerdeki atmosfer muhteşemdi. Ve burada, Olimpiyat Köyü'nde olmak çok harika.

Yedekten aldığı cli'deki 28. sıra bile onların gözünde değildi. Olimpiyat Oyunlarında önümde her şeyin olduğuna inanıyorum. Gençliğiniz burada bir rüya tarzında süslenmişti: Esas olarak buradayım.

Çek bisikletçi Julia Kopeck yirmi sekiz yaşında öldü.

Yaz sezonunda Julia Kopeck, elit oluşum AG Insurance – Soudal'ın geliştirme ekibi olan Belçika'nın ikinci lig takımı AG Insurance – NXTG'nin başında yer alıyor. Musk Soudal Quick Step'e bağlı. Kendisi aslında Jan Hirt, Josef Ernho ve yaş grubundaki yeni Olimpiyat şampiyonu Remek Evenepoel'in meslektaşıdır.

Tour de Feminin etabındaki zaferinin ardından, Thringen Bayanlar Turu'nda yarıştığı elit İngiliz takımı Soudal'a baskıcı rolüyle davet edilmeyi başardı. O zaman bile ısrar etti ve 23 yaş altı kategorisinde en iyi kadın bisikletçi olarak genel klasmanda 17. sırayı aldı.

Altı etapla şimdiye kadar katıldığım en uzun etaptı ve hâlâ altı günün yeterli olduğunu hissediyordum, terliyordum.

Pai'de bir sonraki seviyeye ulaşmış gibi görünüyor. Buraya gidiyorum ve tüm bisiklet yıldızlarına bakıyorum ve nefesim kesiliyor. Bir gün ben de onların rolünde olmak isterim dedi gülümseyerek.

Elbette Belçikalı megastar Lotte Kopeck'in ayakta olup olmadığı sorusuna bir kez daha cevap vermek zorunda kaldı. Ortak atalarınız var mı? Hayır, hayır, hiçbir şey, gün, Estonyalı bir baba ile Hollandalı bir annenin kızı başını salladı.

O da ağladı: Bir hafta sonra elektrik kablosundan kurtulamayacağım.

Bu arada Mathias Vacek gibi onbirinci erkek bisikletçi de baştan sona bisiklet sürmek zorunda.

Yarın buradan uçuyorum, o günlerde evimde olacağım ve Ağustos'un birinde Pa'ya döneceğim. Prag ile Karlovy Vary arasında bir kulübem var, diken yetiştirme koşulları iyi.

Beş Pazar günü, beş halkalı bayrakların altında, takımınızın en iyi kadınlarıyla birlikte yeniden startta durun ve kiralayabileceğiniz piste gidin.

Olimpik güreşçinin profilinin çok uzakta olduğunu bana temin ediyor. Çok yokuş yukarı değil ama tamamen düz de değil, sadece şehir içinde sağa sola dönüşler ve teknik yollar var. Orta için alın.