BSSC CGL Kabul Kartı 2022 bssc.bihar.gov.in adresinde Yayınlandı, Bihar CGL Salonu Biletini Buradan İndirin |

ManK

New member
Bihar Personel Seçim Komisyonu yayınladı BSSC CGL Kabul Kartı 2022 12 Aralık 2022 tarihinde üçüncü Lisansüstü Kombine (Ön) Yarışma Sınavına girecek adaylar, BSSC CGL Prelims 2022 Sınavı Bihar CGL giriş kartını resmi web sitelerinden – bssc.bihar.gov.in ve onlinebssc.com adresinden kontrol edebilir ve indirebilir.
BSSC CGL Sınavı 2022 Tarih
BSSC CGL Sınavı 2022, programa göre 23 ve 24 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacaktır. Kabul kartını indirmek için adayların sicil numarası ve doğum tarihi/şifresi ile resmi portala giriş yapmaları gerekmektedir.
Adaylar indirebilirler BSSC CGL Prelims Kabul Kartı 2022 aşağıdaki doğrudan bağlantı aracılığıyla. Ancak Bihar CGL salon bileti indirme linki an itibariyle teknik bir hata ile karşılaşmaktadır. Çözüldükten sonra adaylar aynı linkten giriş kartlarını indirebilirler.

BSSC CGL Ön Elemeleri

BSSC CGL Prelims Kabul Kartı 2022

Erişim kartını indirmek için doğrudan bağlantı
BSSC CGL Kabul Kartı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – onlinebssc.com
Adım 2: Ana sayfada “KOMBİNE REKABETÇİ (PT) SINAVI-2022 3. SEVİYE VERİLİR KART EKLEMEK İÇİN İNDİRME BAĞLANTISI” ile verilen indirme linkine tıklayınız.
Adım 3: Kayıt numarası ve doğum tarihi/şifre gibi giriş bilgilerinizi girin.
Adım 4: Sizin BSSC CGL 2022 Giriş Kartı ekranda görüntülenir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha sonra kullanmak üzere bir çıktı alın.
Adaylar, sınav günü 2022 BSSC CGL Giriş Kartını sınav merkezine getirmeleri gerektiğini unutmamalıdır. Aksi takdirde, Bihar CGL giriş kartı olmadan sınava girmelerine izin verilmeyecek ve bu onları son dakikada garip bir duruma sokacaktır.