BSF Baş Constable Sonucu 2022 rectt.bsf.gov.in adresinde açıklandı, indirme bağlantısı buradan

ManK

New member
BSF İşe Alımı 2022: Sınır Güvenlik Gücü (BSF), Emniyet Müdürü’nün gönderileri için sonuçlarını yayınladı. Radyo operatörü ve radyo teknisyeni. Sınava giren adaylar, sonuçlarını resmi web sitesinden kontrol edebilirler. rectt.bsf.gov.in.
Emniyet Müdürü Telsiz Operatörü ve Telsiz Tamircisi yazılı sınavı 20 Kasım 2022 tarihinde tek vardiya olarak yapılmıştır.
Adaylar, işe alımın ikinci aşaması olan Dokümantasyon, Fiziksel Standart Testi (PST), Fiziksel Yeterlilik Testi (PET) ve Dikte ve Paragraf Okuma Testi için geçici olarak kısa listeye alınmıştır. [for HC(RO) candidates only] ilan edilen kontenjan sayısını veya yazılı sınava girmeye hak kazanan aday sayısını, hangisi daha düşükse, 20 ile sınırlayarak.
2022 BSF HC Sonucunu Kontrol Etmek İçin Doğrudan Bağlantı
BSF nasıl indirilir Baş Memur Sonuç 2022
1. Adım. rectt.bsf.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “20 KASIM 2022 (17111) TARİHİNDE BEKLENEN BSF COMN SET-UP-2022 HOLD TARİHİNDEKİ HC(RM) GÖREVİ YAZILI SINAV SONUÇ BEYANNAMESİ”/”BEYANI” yazan bağlantıya tıklayın. 20 KASIM 2022 TARİHİNDE YAPILAN BSF COMN SET-UP-2022’DEKİ HC(RO) GÖREVİ YAZILI SINAV SONUCU (17111)”
Adım 3. Sonuç ekranda açılacaktır.
Adım 4. Sonucu indirin ve sonucun bir kopyasını bilgisayarda saklayın.
2. Aşama araştırma için gerekli belgeler
– kimlik kanıtı
– Eğitimsel yeterlilik
– Teknik Yeterlilik
– Kabine sertifikası
– EWS sertifikası (varsa)
– Eski asker için terhis belgesi (ESM)
– NOC’nin mevcut işvereni (varsa
– Pasaport boyutunda fotoğraflar