Odisha TET cevap anahtarı 2022: Orta Öğretim Kurulu, Odisha yayınladı OSSTET 2022 Ön Cevap Anahtarı 16 Ocak 2023 tarihinde Odisha Ortaokul Öğretmenliği Yeterlilik Testi Sınavına giren adaylar, cevap anahtarını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilirler: bseodisha.ac.in.
OSSTET Faz 1 sınavı 16 Ocak 2023 tarihinde yapılmıştır. Şimdi eğitim kurulu, web sitesinde sınavın geçici cevap anahtarını yayınladı.
Adaylar, Odisha TET cevap anahtarının nihai değil ön hazırlık niteliğinde olduğunu not edebilirler. Cevap anahtarından memnun olmayanlar siteyi ziyaret ederek itiraz edebilirler. Meydan okuma ücreti Rs. Her yanıt için 500/-. Adaylar ayrıca, Kurul’un Talep Analizi Komitesi tarafından incelenecek ve analiz edilecek olan itirazlarını desteklemek için gerçek belgeler yükleyebilirler. Adaylar, OSTET geçici cevap anahtarına 23 Şubat – 27 Şubat 2023 tarihleri arasında (23:59’a kadar) itiraz edebilirler. OSTET sonucu 2022.
İndirmek: OSSTET Cevap Anahtarı Kağıt-I
İndirmek: OSSTET Cevap Anahtarı Kağıt-II
Nasıl kontrol edilir OSTET 2022 cevap anahtarı?
1. Adım. bseodisha.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada “En son güncellemeler” bölümüne gidin
Adım 3. Şimdi “OSTET-2022 PUANLAMA ANAHTARI KAĞIDI-I, Kağıt-II” yazan bağlantıya tıklayın
4. Adım. Ekranda ilgili cevap anahtarının PDF’i açılacaktır.
Adım 5. Mümkünse, cevap anahtarına karşı meydan okumayı kontrol edin ve artırın
6. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Doğrudan bağlantı: OSTET 2022 Cevap anahtarı sorunu
Odisha Ortaokul Öğretmeni Uygunluk Testi OSTET-2022 ile ilgili daha fazla güncelleme için adayların bseodisha.ac.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.