YENİ DELHİ: Teftiş Kurulu Bihar Okulu (BSEB) muhtemelen bugün, yani 19 Aralık 2022 Pazartesi günü pratik sınav için 12. Sınıf giriş bileti 2022’yi yayınlayacaktır.
12. sınıf pratik sınavı için giriş kartı yayınlandıktan sonra, öğrenciler BSEB’nin resmi web sitesinden, yani biharboardonline.bihar.gov.in adresinden ilgili giriş kartlarını kontrol edebilir ve indirebilirler.
bu Bihar işareti eyalet genelindeki 12. sınıf uygulamalı sınavlarını 10-20 Ocak 2023 tarihleri arasında çeşitli sınav merkezlerinde offline olarak yapacaktır.
2023 Ara Yıllık (Uygulama) Sınavı giriş kartı, Kurulun resmi web sitesine yüklenecek ve ardından Eğitim Kurumları Başkanları kendi okulları için indirip 12. Sınıf Uygulamalı sınav adaylarına teslim edebileceklerdir. Sınavlar.
Bihar Kurulu’nun duyurusuna göre, 12. Sınıf yazılı sınavı eyalet genelinde 1 Şubat – 12 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
Nasıl indirilir Bihar BSEB Giriş kartı sınıfı 12 2023?
Adım 1: Resmi BSEB web sitesini ziyaret edin – biharboardonline.bihar.gov.in.
Adım 2: Ana sayfada Bihar BSEB Sınıf 12 Kabul Kartı 2022 bağlantısını tıklayın
Adım 3: Ekranınızda yeni bir sayfa görünecektir. Giriş bilgilerinizi girin ve gönder düğmesine tıklayın.
Adım 4: Erişim kartınız ekranda görüntülenecektir.
5. Adım: Erişim kartını kontrol edin ve indirin
Adım 6: İndirilen kabul kartını ileride başvurmak üzere yazdırın.
12. sınıf pratik sınavı için giriş kartı yayınlandıktan sonra, öğrenciler BSEB’nin resmi web sitesinden, yani biharboardonline.bihar.gov.in adresinden ilgili giriş kartlarını kontrol edebilir ve indirebilirler.
bu Bihar işareti eyalet genelindeki 12. sınıf uygulamalı sınavlarını 10-20 Ocak 2023 tarihleri arasında çeşitli sınav merkezlerinde offline olarak yapacaktır.
2023 Ara Yıllık (Uygulama) Sınavı giriş kartı, Kurulun resmi web sitesine yüklenecek ve ardından Eğitim Kurumları Başkanları kendi okulları için indirip 12. Sınıf Uygulamalı sınav adaylarına teslim edebileceklerdir. Sınavlar.
Bihar Kurulu’nun duyurusuna göre, 12. Sınıf yazılı sınavı eyalet genelinde 1 Şubat – 12 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.
Nasıl indirilir Bihar BSEB Giriş kartı sınıfı 12 2023?
Adım 1: Resmi BSEB web sitesini ziyaret edin – biharboardonline.bihar.gov.in.
Adım 2: Ana sayfada Bihar BSEB Sınıf 12 Kabul Kartı 2022 bağlantısını tıklayın
Adım 3: Ekranınızda yeni bir sayfa görünecektir. Giriş bilgilerinizi girin ve gönder düğmesine tıklayın.
Adım 4: Erişim kartınız ekranda görüntülenecektir.
5. Adım: Erişim kartını kontrol edin ve indirin
Adım 6: İndirilen kabul kartını ileride başvurmak üzere yazdırın.