Brno Ace yıkıldı: Vuruştan sonra aydınlandım. Kardeşi “Pig” i tehdit etti

QasiM

Global Mod
Global Mod
Zbořil kardeşlerin iç düelloları daha baharatlı olacak, çünkü daha genç olan Parducuce savunucusu Jakub – NHL'den döndükten sonra sezon boyunca neredeyse Comet'e demir attı ve Doğu Bohemya'daki sözleşmeyi imzaladı.

“Bu onun kararı, hokey hayatı. Hepimiz buna saygı duyuyoruz, hiç kimse (ailede) kötü değil ve bir kez Brno'ya dönmeyeceği hiçbir yere yazılmıyor.

Sonra ekledi: “Aile ailede kutlanacak, şimdi kesin.

Brno Bunch'ın Prag'dan O Prag O'nun şok ettiği yarı finalin yedinci maçından yirmi dakikadan fazla bir süre geçti.2 Arena ve tatilde 3: 1 Sparta kazanarak gönderildi, ancak akşamın kahramanlarından birinin Adam Zbořil'in (bir gol ve iki kayıt) hala ayaklarında paten vardı ve bir röportajdan diğerine dolaştı.

Aile Finali Kometa Brno

2012 Zohorna ve Zohlna
Birbirlerine Brno Jersey Hynek ve Pardubice Tomáš Zohorn'a katıldılar. Dynamo şampiyonluğu kazandı, kuyruklu yıldız maçlar için 4: 2'yi yendi, T. Zohorn son düelloda gol attı.

2014 Káňa ve Çay
Amcası efsanevi Zlín yıldızı Petr čajánek'e karşı Kometa'dan Youngman Jan Káňa. Brno ekibinin rakibi tekrar sevindi. Káňa, bir yıl sonra çeyrek finallerde čajánek'e geri döndü, burada yedinci maç amcasında kazanan gol kariyerine son verdi.

Kameralar ve mikrofonlara sadece yaklaşan kardeş finalleri değil, aynı zamanda Spartan defans oyuncusu David Němeček'in altı numaralı maçtan keskin bir şekilde vurulduğunu söyledi. Nemecek o zaman o kadar sert bir şekilde düştü ki, yıkılan küçükler uzun süre buzdan toplandı.

“Ama sadece nefesimi aldım. Bu bir oyun, zor bir oyun ona ait. Sanırım iyileştim, değil mi?

Ve yarı finallerin düelloları, öncekiler gibi, sert kavgalar ve güç anlarıyla dolu olsa da, bunun için iyi vakit geçirdi. Spartalı savunmada boşluğa girdi, kaleci Josef Kořenář blöfü forehand'e karıştırdı ve yerleştirdi.

“Her şeyden önce, defans oyuncunun bana arkadan ulaşamaması için diski örtmeye çalıştım,” diye açıkladı atıcı, yirmi iki maçtan sonra bir gol olmadan başarılı oldu. Brno, 38. dakikada 0: 3'e ayarlandığı için Brno, “Sonra önümdeki kapıya giden adamların backhand içine bir blöf yaptığını ve düştüğünü fark ettim. Bu yüzden forehand'de yaptım.” Dedi.

Sparta omuz bıçaklarındaydı, sadece Sessiz Salonda hayranların ev sahipliği yapıyor.

“Ama başından beri bunu yapabileceğimize inandık. İnançları olmayan, kazanamaz. İlk ikame sırasında böyle görünmese de Sparta'nın optik üstünlüğü vardı, bu yüzden gittik ve tarafımıza döndük.”

İlk golde, uygun bir şekilde övüldüğü Hynek Zohorn'u güzel bir şekilde kaydetti: “Bir beyefendi gibi vurdu.” Kuyruklu yıldızın ikinci hedefi ile videodan onay bekleyen Jakub Fek. “Ama görünür bir hareket yoktu, kasıtlı olarak diskin içine tekme attı. Flíček bunu çok iyi yaptı,” dedi Zbořil

Daha sonra kuyruklu yıldızın tüm çabalarını şahsen taçlandırdı.

“Harika hissettim, ama etrafımda böyle bir takımım olmasaydı işe yaramazdı,” dedi Zbořil.

Hokey oyuncusu Jakub Zbořil (sağda), Brno Kometa ekibi ile sergi alanlarında yeni bir arenanın inşaatına katıldı. (17 Ekim 2024)

Şimdi kardeşi ile karşılaşmaya hazırlanıyor. “Onu aramayacağım, sadece mavi çizgide beklemek için ona yazacağım. Ve ilk fırsat olacağı gibi bir balta alıyor.

Sadece bir aile üyesinin aşağılanmasını değil, aynı zamanda Libor Hájek'in hizmetinde Brno yavrularını da motive ediyor. Adam Zbořil, “Birlikte büyüdük ve şimdi acılarla eve gidecekler. Yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Bu bir oyun ve kazanmak isteyen herkes buna göre düzenlenmelidir.” Dedi.