YENİ DELHI: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu, 16 Ocak 2023’te BPSC Öğretim Üyesi ve Yardımcı Doçent Cevap Anahtarı 2022’ye karşı itiraz penceresini yeniden açtı. Sınava giren adaylar, bpsc.bih.nic.in resmi web sitesi üzerinden cevap anahtarını kontrol edebilir ve herhangi bir itirazda bulunabilirler.
itiraz için son tarih nedir KPSS cevap anahtarı 2022?
İtiraz penceresi 19 Ocak 2023 tarihine kadar resmi portalda aktif kalacak ve adaylar hem Öğretim Görevlisi hem de Yardımcı Doçent cevap anahtarlarına itiraz edebilecek.
2022 BPSC Öğretim Görevlisi, Yardımcı Doçentlik sınavları ne zaman oldu?
BPSC Yardımcı Doçentlik Yazılı Sınavı 23 Ekim 2022 tarihinde, BPSC Öğretim Görevliliği Yazılı Sınavı ise 26 Ekim 2022 tarihinde yapılmıştır.
Yardımcı Doçent Cevap Anahtarı Bildirimi için direkt link
Öğretmen Cevap Anahtarı Bildirimi için direkt link
Yardımcı Doçentlik için Kimya ve Öğretmenlik için Fizik cevap anahtarları dağıtıldı. Adayların meydan okumalarını e-posta ile [email protected] adresine göndermeleri gerektiği not edilebilir.
Öğr. Gör. BPSC, Yardımcı Doçent Cevap Anahtarı 2022: Nasıl itiraz ediyorsunuz?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – bpsc.bih.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, Fizik ve Kimya için mevcut bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Varsa, PDF dosyasını açın.
4. Adım: Cevap anahtarlarına karşı itirazlarınızı destekleyici belgelerle birlikte [email protected] adresine gönderin.
Adım 5: İleride başvurmak üzere bir kopyasını yanınızda bulundurun.
Belirtilen son tarihe kadar ulaşan itirazlar, konunun uzmanlarından oluşan kurul tarafından yeniden değerlendirilecek ve tüm sorulara verilen nihai yanıta göre adaylar için hazırlanacaktır.