YENİ DELHİ: Pazartesi günü Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı BPSC LDC Cevap Anahtarı 2022. Alt Bölüm Katibi Ana Sınavı 2022’ye katılan adaylar, cevap anahtarını -bpsc.bih.nic.in resmi web sitesinden kontrol edebilir ve indirebilir.
Cevap anahtarını web sitesinden indirmek için herhangi bir kimlik bilgisi gerekmez. Adayların aşağıdaki basit adımları izlemeleri yeterlidir. BPSC LDC 2022 cevap anahtarı veya doğrudan bağlantılara buraya tıklayın.
Resmi bildirimi buradan okuyun
A, B, C ve D kitapçık serileri için Genel Bilgi ve Genel Hintçe için ön cevap anahtarları yayınlandı.
Doğrudan bağlantı: BPSC LDC Genel Hintçe Cevap Anahtarını İndirin 2022
Doğrudan bağlantı: BPSC LDC Genel Bilgi Cevap Anahtarını İndirin 2022
BPSC LDC Cevap Anahtarı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – bpsc.bih.nic.in
Adım 2: Ana sayfada “Ön Cevap Anahtarları :: Genel Hintçe :: Genel Bilgi – Kitapçık Seri A, B, C, D” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Genel Bilgi ve Genel Hintçe için bağlantılardan birine tıklayın.
Adım 4: BPSC LDC 2022 cevap anahtarınız ekranda görüntülenecektir.
Adım 5: Ön cevap anahtarını indirin ve cevaplarınızı bununla karşılaştırın.
BPSC LDC Ön Cevap Anahtarına itiraz etmek isteyebilecek adaylar, itirazlarını son tarihe, yani 31 Ocak 2023, saat 17:00’ye kadar gönderebilirler.
Adaylar, son tarihten önce Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu, 15 Jawahar Lal Nehru Marg, Bailey Road, Patna, Bihar adresine soru numarası ve ilan numarası ile birlikte yanıt göndermelidir.