BPSC Kıdemli Öğretim Görevlisi Sınav Tarihi Çıkış Tarihi, giriş kartı yakında bpsc.bih.nic.in adresinde yayınlanacak

ManK

New member
BPSC Başöğretmenlik Sınavı 2022: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu (BPSC), İlkokul Başöğretmen Alımı sınav tarihini açıkladı. Personel alımları için başvuruda bulunan adaylar, resmi internet sitesi üzerinden ilana başvuru yapabilirler. bpsc.bih.nic.in.
Programa göre, BPSC kıdemli öğretim görevlisi yazılı sınavı 22 Aralık 2022 tarihinde Bihar’ın 13 ilçesinde yapılacaktır. Sınav, 12:00-14:00 saatleri arasında tek vardiya şeklinde yapılır.
Seçim komitesi, bu işe alım kampanyası ile toplam 40.506 Başöğretmen açığını doldurmayı hedefliyor. Bunların 13761 adeti kadın adaylara ayrılmıştır.
Adaylar şunları yapabilir: BPSC Giriş Kartı 2022 kısaca. Serbest bırakıldıktan sonra, adaylar giriş kartını indirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirler.

BPSC kıdemli öğretim görevlisi

BPSC Baş Öğretmen Bildirimi

BPSC Erişim Kartı 2022: Nasıl İndirilir
1. Adım. Onlinebpsc.bihar.gov.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2. Ana sayfada, kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın
Adım 3. BPSC salon biletiniz ekranda açılacaktır.
4. Adım. Giriş kartında belirtilen tüm ayrıntıları kontrol edin
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın

Adaylar, sınav günü giriş kartının bir kopyasını yanlarında bulundurmayı unutmamalıdır. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimliği olmayan hiçbir aday sınava alınmayacaktır.