BPSC 68. Prelims Kabul Kartı bpsc.bih.nic.in adresinde yayınlandı, salon biletini buradan indirin

ManK

New member

BPSC Prelims Kabul Kartı 2023: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu (BPSC) BPSC 68. Prelims Kabul Kartı 2022. Giriş sınavına başvuran adaylar, giriş kartlarını resmi web sitelerinden indirebilirler. bpsc.bih.nic.in ve onlinebpsc.bihar.gov.in.
Adaylar, resmi web sitesinde ‘Kullanıcı Adı’ ve ‘Şifre’lerini girerek BPSC Prelims Salon Biletini indirebilirler. Takvime göre, BPSC 68. Ön Elemeler sınav 12 Şubat 2023 tarihinde yapılacaktır.
Sınav merkezlerinin giriş kapısı sabah 9.30’da açılıyor. Adaylar, sınav başlamadan bir saat önce, yani saat 11:00’de sınav salonunda oturmalarına izin verilir. Adayların son dakika sorunlarından kaçınmak için merkeze önceden gelmeleri tavsiye edilir.İndirme: {link: BPSC 68. Prelims Kabul Kartı
Nasıl indirilir BPSC 68. Hazırlık Salonu Bileti ?
1. Adım: Onlinebpsc.bihar.gov.in adresindeki Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Kullanıcı adınız ve şifrenizle ana sayfada oturum açın
Adım 3. BPSC Prelims erişim kartınız ekranda açılacaktır.
Adım 4. Salon biletinde belirtilen tüm bilgileri kontrol edin
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere erişim kartını indirin ve yazdırın
Önemli sınav talimatları
→ Sınav günü sınav giriş belgesinin fotokopisini yanınızda getiriniz.
→ Adaylar, giriş kartıyla birlikte Aadhar kartı, Seçmen kimliği, PAN kartı veya sürücü belgesi gibi geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ibraz etmelidir.
→ Gözetmen huzurunda yoklama listesine yapıştırılmak üzere tek renkli fotoğraf getiriniz.
→ Keçeli kalem, beyaz sıvı, bıçak, silgi yasaktır.
→ Cep telefonu, bluetooth, akıllı saat vb. elektronik aletler kesinlikle yasaktır.