BPSC Ön Elemeleri 2023: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu, BPSC, BPSC 68. CCE Prelims Final Cevap Anahtarı 2023’ü yayınladı. 68. Ön Eleme Kombine Rekabetçi Sınavı – 2023’te yer alan adaylar, nihai cevap anahtarını adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. bpsc.bih.nic.in.
BPSC 68. CCE Prelims sınavını 12 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirdi. BPSC Prelims CCE-2023 ön cevap anahtarı 18 Şubat 2023 tarihinde yayınlandı. Ön cevap anahtarından memnun kalmayan adaylara itiraz hakkı verildi. cevap anahtarı Nihai cevap anahtarı, itiraz süresi boyunca adaylardan gelen yorumlar dikkate alınarak hazırlanmıştır.
İndirmek: BPSC 68. Ön Elemeler Final Cevap Anahtarı
Nasıl indirilir BPSC Prelims Cevap Anahtarı 2023?
Adım 1. adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. bpsc.bih.nic.in
2. Adım. Ana sayfada “Son Cevap Anahtarları, Genel Çalışmalar – Kitapçık Serileri A, B, C, D” yazan bağlantıya tıklayın.
3. Adım. Ekranda cevap anahtarının bir PDF dosyası açılacaktır.
4. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve çıktısını alın
68. CCE Prelims’in nihai cevap anahtarından hâlâ tatmin olmayan adaylar, iddialarını ispatlamak için kanıt/belge ile birlikte itirazlarını 7 Mart 2023’ten önce Bihar Kamu Hizmeti Komisyonuna gönderebilirler. Nihai cevap anahtarının açıklanmasının ardından BPSC’nin yakında 68. Prelims 2023 Sonucunu açıklaması bekleniyor. Daha fazla güncelleme için, adaylara Komisyonun resmi web sitesi olan bpsc.bih.nic.in adresini kontrol etmeleri önerilir.