BPSC 68. Hazırlık Sınavları Cevap Anahtarı 2023 bpsc.bih.nic.in adresinde yayınlandı, PDF’yi buradan indirin

ManK

New member

BPSC Ön Elemeleri 2023: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu, Genel Çalışmalar için 68. Prelims Cevap Anahtarlarını yayınladı. Sınavı geçen adaylar sınava girebilirler. BPSC 68. Prelims cevap anahtarı resmi web sitesinden bpsc.bih.nic.in.
BPSC 68. Prelims sınavını 12 Şubat 2023 tarihinde Bihar eyaletindeki 38 ilçede gerçekleştirdi. Şimdi Komisyon, kitapçık serisi için genel çalışmalar ödevinin ön cevap anahtarını yayınladı; A, B, C ve D. Adaylar cevap anahtarını herhangi bir kimlik bilgisi olmadan resmi portaldan indirebilirler.
BPSC, 68. Ön Değerlendirme Geçici Cevap Anahtarlarında verilen soru(lar)dan memnun olmayan adayların itirazlarını da yapmıştır. Adaylar, temsillerini 18-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Komisyona gönderebilirler. İtirazların yalnızca çevrimdışı modda gönderilebileceğine dikkat edilmelidir.İndirmek: BPSC Prelims Cevap Anahtarı 2023
Bihar Nasıl İndirilir 68. Prelims Cevap Anahtarı 2023?
Adım 1. bpsc.bih.nic.in adresindeki BPSC resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, BPSC Prelims Provisional Answer Keys for General Studies – Kitapçık Serileri A, B, C, D’ye tıklayın
3. Adım. Ekranda cevap anahtarının bir PDF dosyası açılacaktır.
4. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve çıktısını alın
Adaylar şunları not edebilir: BPSC Prelims Sonucu 2023 ve Nihai cevap anahtarları, itiraz süresi boyunca alınan itirazlar incelendikten sonra yayınlanacaktır.

BPSC 68. Ön Sınav – 2023 ile ilgili daha fazla güncelleme için, adayların Komisyonun resmi web sitesi olan bpsc.bih.nic.in’i düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.