BPSC 68. Hazırlık Sınavı 2023 Yarın: Giriş Bileti Bağlantısını Kontrol Edin, Önemli Sınav Günü Talimatları

ManK

New member

BPSC Ön Elemeleri 2023: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu, BPSC 68. Hazırlık Sınavı 2023’ü yarın, 12 Şubat 2023 gerçekleştirecek. Kayıt yaptıran adaylar, KPSS ön incelemesi giriş bileti bağlantısını ve önemli sınav günü talimatlarını buradan kontrol edebilirsiniz.
BPSC Kabul Kartı 2023, 28 Ocak 2023’te yayınlandı. Ön Elemelerin 12 Şubat’ta yapılması planlanıyor. Sınav merkezlerinin giriş kapısı sabah 9.30’da açılıyor. Adaylar, sınav başlamadan bir saat önce, yani saat 11:00’de sınav salonunda oturmalarına izin verilir.
İndirme: {link: BPSC 68. Prelims Kabul Kartı
Nasıl indirilir BPSC 68. Hazırlık Salonu Bileti?
1. Adım: Onlinebpsc.bihar.gov.in adresindeki Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2: Kullanıcı adınız ve şifrenizle ana sayfada oturum açın
Adım 3. BPSC Prelims erişim kartınız ekranda açılacaktır.
Adım 4. Salon biletinde belirtilen tüm bilgileri kontrol edin
5. Adım. Gelecekte başvurmak üzere erişim kartını indirin ve yazdırın

BPSC Prelims 2023: Önemli Sınav Talimatı
↪
Sınav merkezine çok önceden ulaşın
↪
Sınav günü sınav giriş belgesinin bir kopyasını yanınızda getiriniz.
↪
Adaylar, giriş kartıyla birlikte Aadhar kartı, Seçmen kimliği, PAN kartı veya sürücü belgesi gibi geçerli bir fotoğraflı kimlik belgesi ibraz etmelidir.
↪
Gözetmen huzurunda yoklama listesine yapıştırılmak üzere yanınızda tek renkli fotoğraf getiriniz.
↪
Sınav merkezinde keçeli kalem, beyaz sıvı, bıçak, silgi yasaktır.
↪
Cep telefonu, bluetooth, akıllı saat gibi elektronik aletler kesinlikle yasaktır.