BPSC 67. Mains Exam 2022: Bugün bpsc.bih.nic.in’de Son Başvuru Tarihi Ayrıntıları Kontrol Edin

ManK

New member
BPSC 67. anadal sınavı 2022: Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu (BPSC), 6 Aralık 2022, bugün BPSC 67. Şebeke Sınavı için kayıt penceresini kapatıyor. Ön eleme sınavını geçen adaylar, resmi web sitesini ziyaret ederek bugüne kadar ikinci tura kayıt olabilirler – bpsc.bih.nic.in.
Adaylar, son teslim tarihinden sonra yapılan başvuruların hiçbir koşulda kabul edilmeyeceğini unutmamalıdır. Kayıt penceresi 21 Kasım 2022’de açılıyor. Bu işe alım kampanyası kapsamında doldurulacak toplam 1052 açık pozisyon var.
Bihar Kamu Hizmeti Komisyonu, adayları ön elemeler, elemeler ve mülakat turları dahil olmak üzere 3 aşamada sınavlar yaparak seçer. Adaylar, işe alım için seçilmek için tüm turları geçmek zorunda kalacaktı.
Adaylar, aşağıdaki bazı basit adımları izleyerek BPSC 67th Mains Exam 2022 başvuru formunu doldurabilirler:-
Adım 1. BPSC resmi web sitesini ziyaret edin – bpsc.bih.nic.in.
Adım 2. Apply Online sekmesine bakın ve ana sayfada bulunan BPSC Online Application yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 3. ’67. Birleşik (Ana) Rekabetçi Araştırma’ yazan bağlantıya tıklayın.
4. Adım. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapın ve formu doldurun
Adım 5. Gerekli belgelerin taranmış kopyalarını yükleyin ve gönderin.
Adım 6. Adaylar, ileride başvurmak üzere başvuru formlarını indirebilir ve yazdırabilir
Adayların başvuru ücretini başvuru sırasında yatırmaları gerekmektedir ve duyuruya istinaden adaylara başvuru formlarında düzeltme yapma imkanı tanınmıştır. Form düzenleme için başlangıç ve bitiş tarihi yakında yetkililer tarafından açıklanacaktır. Ana sınavı geçenler mülakata katılmaya hak kazanırlar.
Adayların daha fazla ve ilgili ayrıntılar için resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.