BOI PO Alımı 2023: bankofindia.co.in’de 500 gönderi için Başvuru Süreci Başlıyor, Buradan Başvur

ManK

New member

BOI PO 2023: Bank of India, Denetimli Serbestlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adaylar için online kayıt sürecini başlatmıştır. Adaylar, başvuru formunu resmi web sitesi üzerinden gönderebilirler. bankofindia.co.in.
İşe alım planına göre, BOI PO’nun çevrimiçi kaydı 11 Şubat – 25 Şubat 2023 tarihleri arasında aktif kalacaktır. Bank of Baroda, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 500 şartlı tahliye memuru pozisyonunu doldurmayı hedefliyor.
Yaş sınırı
Başvuru sahipleri 1 Şubat 2023 tarihinde 20 ile 29 yaşları arasında olmalıdır.
eğitimsel yeterlilik
Kredi memurları – Devlet tarafından tanınan bir üniversiteden herhangi bir disiplinden mezun olmak. Hindistan’dan veya Merkezi Hükümet tarafından tanınan eşdeğer bir yeterlilikten.
BT görevlisi – Bilgisayar bilimi/bilgisayar uygulamaları/bilgi teknolojisi/elektronik/elektronik ve telekomünikasyon/elektronik ve iletişim/elektronik ve enstrümantasyon alanlarında 4 yıllık mühendislik/teknoloji derecesi.

Seçim süreci
BOI PO seçim süreci bir çevrimiçi test, grup tartışması (GD) ve yüz yüze görüşme içerir.
Başvurunuzu buraya gönderin: Hindistan Bankası PO İşe Alımı
BOI PO Alımı 2023’e Nasıl Başvurulur?
Adım 1. Bankofindia.co.in adresindeki resmi BOB web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada “Kariyer” bölümüne gidin
Adım 3. Şimdi “Bankacılık ve Finans Yüksek Lisans Diploması (PGDBF) Projesi No. 2022-23/3 Tebliği 01.02.2023’ün tamamlanması üzerine JMGS-I’de Deneme Süresinin İşe Alınması” yazan bağlantıya tıklayın.
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, kayıt olun ve başvuru formunu doldurun
Adım 5. Gerekli belgeleri yükleyin ve başvuru ücretini ödeyin
6. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını indirin ve yazdırın
sınav modeli

hayırÖlçekSormakmaks. Fark etmek, farkına varmakSüre (dakika olarak)
1İngilizce dili354040
2Akıl yürütme ve bilgisayar becerileri456060
3Genel/ Ekonomi/ Bankacılık farkındalığı404035
4Veri analizi ve yorumlama356045
5İngilizce Tanımlayıcı Yazı (Mektup Yazma ve Kompozisyon)22530

Başvuru ücreti
General / EWS / OBC’ye ait adayların Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. 850.