Geçtiğimiz yıl Chelsea ve Arsenal'i ligden Oxford City Stars ve İngiltere'nin en iyilerinden Belfast Giants ile takas etmişti.
Orada, acil durumlarda yedek olarak yardıma uçun. Ve birkaç adım sayesinde %100 başarı elde ediyorum.
sadece öyle mi?
Hedef çarklarımız her zaman işe yaradı. Özellikle hokeyde gelenek çok büyük, pov.
Ama hayır, röportajdan bu yana kaybedecek hiçbir şeyi yok. Kusura bakma, bunu açıklamam lazım, peki ya uçak biletleri…
Ve anlatmaya başladığınızda 41 yılın normal iki yıldan fazla olduğunu göreceksiniz.
Evet, nerede kalmıştık? kalede rahatlayın.
Hokeyde. Görünüşe göre son zamanlarda dışarıda futboldan değil onun hakkında konuşuyorsun.
Bu yüzden alakalı. Ve muhtemelen son yirmi yıldır futboldan bahsettiğim için. Öte yandan konu yakalamaya gelince o her zaman bana aşık olacak.
Büyük Britanya hokey hakkında ne düşünüyor?
Topluluk oldukça büyük. Birçok kişi stadyumlara bu kadar çok kişinin gittiğini görünce şaşırıyor. Eskiden kalabalıktı, ayrıca 8 bin kişilik büyük salonlardan da bahsediyorum. Bazı şehirler hokeye adanmıştır. İngiliz kulüplerinin her yıl kazanıp kurtardığı Şampiyonlar Ligi'nde size yardımcı olun. Ya da birini NHL'ye çağırdığınızda. Brett Perlini, Liam Kirk, Litvnov'da size mükemmel bir sezon yaşattılar.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla Uette 178 bin
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Orada, acil durumlarda yedek olarak yardıma uçun. Ve birkaç adım sayesinde %100 başarı elde ediyorum.
sadece öyle mi?
Hedef çarklarımız her zaman işe yaradı. Özellikle hokeyde gelenek çok büyük, pov.
Ama hayır, röportajdan bu yana kaybedecek hiçbir şeyi yok. Kusura bakma, bunu açıklamam lazım, peki ya uçak biletleri…
Ve anlatmaya başladığınızda 41 yılın normal iki yıldan fazla olduğunu göreceksiniz.
Evet, nerede kalmıştık? kalede rahatlayın.
Hokeyde. Görünüşe göre son zamanlarda dışarıda futboldan değil onun hakkında konuşuyorsun.
Bu yüzden alakalı. Ve muhtemelen son yirmi yıldır futboldan bahsettiğim için. Öte yandan konu yakalamaya gelince o her zaman bana aşık olacak.
Büyük Britanya hokey hakkında ne düşünüyor?
Topluluk oldukça büyük. Birçok kişi stadyumlara bu kadar çok kişinin gittiğini görünce şaşırıyor. Eskiden kalabalıktı, ayrıca 8 bin kişilik büyük salonlardan da bahsediyorum. Bazı şehirler hokeye adanmıştır. İngiliz kulüplerinin her yıl kazanıp kurtardığı Şampiyonlar Ligi'nde size yardımcı olun. Ya da birini NHL'ye çağırdığınızda. Brett Perlini, Liam Kirk, Litvnov'da size mükemmel bir sezon yaşattılar.
Mm olduğu bir zamanda birinci lig takımına atlardım. Birisi yaralandığında değil. Düellonun tamamını yakalamak güzel olurdu.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
Aptallık etme
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe kıyasla Uette 178 bin
Peşin ödeme
Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
- Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
- Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim