Yıllar geçtikçe çok şey değişti. Ertesi gün başka insanlarla dolu olarak Slavia’ya gider. Güvenle pompalandı. yardımcı usta. Avrupa Ligi’nin astnk’i.
Sparta yükselişte, stadyumunu Tinctkrt’te sattı. Bir meslektaşım k, e biz zitky için bir şirketiz. Gerçekten her şeyi yakalayacaksın, zor Kivda.
Yedinci başkanlık dönemi. Sparta berbat. 2005 yılında tugaya vardığınızda nasıldı?
Yüksek bisikletteki ilk sabahtan sonra röportaja gittim. Karşı tribüne ya da barın arkasına giden bir taraftar için bu korkutucu bir şeydi. Merdivenlerden yukarı çıktığım anda bir kaz yanıma koştu: Burada mıyım? Kendime sordum.
Bir ofisi işgal edebileceğiniz de aklınıza geldi mi?
Devam etme hırsım vardı ama ya bir gün editör koltuğuna oturursam? Bunu hiç düşünmedim. Yavaş yavaş Sparta’nın pazarlama editörü olmaya karar verdim. O zamanlar küçüklüğümden beri tek bir pazarlama departmanı vardı, pazarlama işin bir parçası sayılırdı.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
Sparta yükselişte, stadyumunu Tinctkrt’te sattı. Bir meslektaşım k, e biz zitky için bir şirketiz. Gerçekten her şeyi yakalayacaksın, zor Kivda.
Yedinci başkanlık dönemi. Sparta berbat. 2005 yılında tugaya vardığınızda nasıldı?
Yüksek bisikletteki ilk sabahtan sonra röportaja gittim. Karşı tribüne ya da barın arkasına giden bir taraftar için bu korkutucu bir şeydi. Merdivenlerden yukarı çıktığım anda bir kaz yanıma koştu: Burada mıyım? Kendime sordum.
Bir ofisi işgal edebileceğiniz de aklınıza geldi mi?
Devam etme hırsım vardı ama ya bir gün editör koltuğuna oturursam? Bunu hiç düşünmedim. Yavaş yavaş Sparta’nın pazarlama editörü olmaya karar verdim. O zamanlar küçüklüğümden beri tek bir pazarlama departmanı vardı, pazarlama işin bir parçası sayılırdı.
Tom Kivdafutbol kulübü AC Sparta Prag’ın genel editörüMm rd arıyor. Bunlardan en büyüğü iki kat tribün kapasiteli yeni stadyumdur.
Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle
şimdi İndirim -45%
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 6 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Peşin ödeme
+ Aylık aboneliğe kıyasla 5 ay ücretsiz
Açık 90 gün ücretsiz
Bugün kaydolun ve şunları edinin:
- iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim