Birinin yanıldığını kanıtlamak için dışarı çıktığım bir odada değil: Virat Kohli | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Virat Kohli, krikette bir oyuncunun arzuladığı hemen hemen her şeyi başardı, ancak yüzyılı kuru kriket testi sahadaki yerini haklı çıkarma ihtiyacı hissettiği yere yerleştirdi.
Kohli, Ahmedabad’da Avustralya’ya karşı dördüncü ve son Testte Avustralya’ya karşı 186 koşuluk maraton vuruşuyla 1205 günlük Test yüzyılı arasını bitirdikten sonra maymunu sırtından indirdi.
Eski Hintli kaptanın 28. Testton’u, maç berabere biterken Avustralya’nın 480’ine yanıt olarak Hindistan’ın 571 postasına yardım etti. Hindistan dört maçlık seriyi 2-1 aldı ve liderliğini korudu. Sınır Gavaskar Kupası.
Bir oyuncu olarak kendimden beklentilerim benim için daha önemli” dedi.
Şu anda 75 uluslararası yüzyıla sahip olan Kohli, “Şu anda birinin yanlış olduğunu kanıtlamak için dışarı çıkacağım bir alanda değilim. Ayrıca sahada neden orada olduğumu da haklı göstermem gerekiyor,” dedi.

c2be7664-7f3d-4dda-a53f-0b5ca057a1f4

“Sanırım Test kriketinde, son 10 yıldır bir süredir oynadığım tempom ve şablonumla oynayamadım. Yani tüm yapmaya çalıştığım buydu. Kendimi çok iyi hissediyordum. Nagpur’daki ilk vuruşlardan itibaren iyi vuruyor.”
Kohli, test formatında tek başına olmadığını ve bu yüzden daha fazla zorlaması gerektiğini itiraf etti. Kohli, 186 vuruşunda 364 topla karşılaştı ve sınırlarda sadece 60 tur attı.
Bundan sonra Hindistan’ın 11’inde bir vurucu eksik olduğu için bu kasıtlı bir numaraydı. Shreyas Iyer sırt yaralanması nedeniyle geri çekildi.
“Shreyas’ı sakatlıktan kaybettik ve vurucu eksiğimiz vardı. Bu yüzden zamana karşı oynamaya karar verdik. Uzun vuruşlara odaklandık.
“Mümkün olduğu kadar uzun süre takım için vuruş yapmaya odaklandık. Bunu dönemler boyunca yaptım, ancak geçmişte yaptığım yetenekle değil.
“Bu açıdan hayal kırıklığına uğradım ama iyi oynadığıma ve iyi bir wicket şansım olursa o zaman büyük bir wicket yapabileceğime dair bir inanç vardı.”
(PTI girişleri ile)