Bir geri çağırma beklemiyordum: Prithvi Shaw Hindistan ekibi dönüşünde | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Hindistan’ın ele geçirilmesi Prithvi ShawHindistan için en son Temmuz 2021’de bir T20I’de Sri Lanka’ya karşı uluslararası bir maçta oynamış olan, mevcut oyuncular son derece iyi durumda olduğu için milli kadroya geri çağrılmasını beklenmedik bir durum olarak nitelendirdi.
Shaw, Yeni Zelanda’ya karşı üç maçlık seriye dahil olduğu için olağanüstü yerel rekoru nedeniyle Hindistan takımına geri çağrıldı.
“Test kupasını takmak benim için gurur verici bir andı ve onu takmak farklı bir duyguydu. Her zaman Hindistan için Testler oynamak istemişimdir. İlk görüşme çok özeldi. Bu birkaç yıl inişler ve çıkışlar oldu. Ama siz öğrenin ondan bir şey. Çok çalıştım ve olabildiğince havalı olmaya çalıştım. Süreci ve rutinleri doğru yaptım. Beş test oynadım ve bir süre ara verdim. İnsanların bahsettiği bazı teknik sorunlar yaşadım ve ben de varlığını hissettim. Shaw, BCCI tarafından yayınlanan bir videoda, “Eskiden 40-45 dakika filelere vururdum. Daha sonra teknik direktörümle birkaç saat boyunca tekniğimi doğru yapmaya çalışarak elimden geldiğince çok vurmaya başladım” dedi.

#TeamIndia’nın geri dönüşü ve destek sistemiyle ilgili duygulardan eski U-19 takım arkadaşları ve baş antrenör Ra ile yeniden bir araya gelmeye… https://t.co/vhFTmPohxq

— BCCI (@BCCI) 1674814143000
“Bu 18 ayda zorlu bir yolculuk oldu. Kariyerim boyunca beni destekleyen, bu aşamada yanımda olan ve Hindistan için oynamadığım zamanlarda bile beni desteklemeye devam eden insanlar vardı. Rahul efendim (Dravid) ve Paras efendim (bowling koçu Paras Mhambrey) 16 yaşımdan beri benim için oradalar. Şu anda oldukça iyi durumda olduklarını bilmek güzel bir duygu,” diye ekledi Shaw.
Shaw, tarihindeki en yüksek ikinci bireysel golcü oldu. Ranji Ödülü Bu ayın başlarında Assam’a karşı 379 sayı atarak.
Assam’a karşı 134’lük en yüksek skorla 181.42’lik vuruş oranında 332 koşuyla, geçen yıl Syed Mushtaq Ali Trophy’de en iyi koşu yapanlar listesinde ikinci oldu.
Geçen yıl Vijay Hazare Trophy’de yedi vuruşta 217 tur attı, ancak A Listesi kriketinde ortalamaları 50’nin üzerinde. 2021-22 Ranji Trophy sezonunda, altı maçta toplam koşu 355 koşu, üç ellili ortalama 35.50 ile.
Oyuncu, A Milli Takım’a geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Shaw, “Bu ekibin bir parçası olalı uzun zaman oldu ama geri döndüğüm için mutluyum. Babam ve herkes mutluydu çünkü bu telefon uzun bir aradan sonra geldi. Bunun için gerçekten çok çalıştım” dedi.
Shaw, milli takımın geri çağrıldığını nasıl öğrendiğini açıklayarak şunları ekledi: “Uyuyordum ve telefonum sessizdeydi. Bir sürü mesaj ve arama gördüm ve telefonum kapandı. Milli takımda oynadığımdan beri hiç kutlama yapılmadı. Assam. Ama o (babası) oldukça mutluydu. Assam’da oynadıktan sonra Delhi’ye gittim. Delhi’den döndükten sonra mutluydu. Bana odaklanmamı ve şansımı en iyi şekilde kullanmamı söyledi.”
Shaw çok ilerisini düşünmediğini ve şimdiki zamanda kalmak istediğini söyledi.
Shaw, “Hindistan’ın seriyi kazanmasını istiyorum. Ülkem için maçlar kazanmak ve her alanda takım için yüzde 100’den fazlasını vermek istiyorum” dedi.
(ANI girişleriyle)