Bihar İtfaiyecisi 2022: Constable’ın merkez jürisi (CSBC) alımı için nihai sonucu açıkladı Bihar Polisinde itfaiyeci. Sınava giren adaylar, sonuçları resmi web sitesinden kontrol edebilirler. csbc.bih.nic.in.
için yazılı sınav Bihar Polis İtfaiyecisi 5 Eylül 2022 tarihinde yapılmıştır. Fiziksel Yeterlilik Testine toplam 11.901 aday hak kazanmıştır. PET, 8 Kasım – 18 Kasım 2022 tarihleri arasında Shaheed Rajendra Prasad Singh Devlet Lisesi (Patna Lisesi), Gardanibagh, Patna-800002’de düzenlendi.
CSBC, pozisyonu için 2.380 boş pozisyon hedefliyor itfaiyeci Bu işe alma kampanyası aracılığıyla Bihar Polisinde. Bu kontenjanların 1487’si erkek, 893’ü kadın adaylar içindir.
İtfaiyeci sonucu 2022’yi indirmek için doğrudan bağlantı
Bihar polisi sonuç itfaiyeci 2022: Nasıl indirilir
1. Adım. csbc.bih.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Bihar İtfaiye Hizmetleri’ sekmesine tıklayın
3. Adım. Şimdi “Sonuçlar: Sonunda Bihar Polisi/Bihar İtfaiyesi İtfaiyeci pozisyonu için adaylar seçildi. (Advt. No. 01/2021)” yazan satıra tıklayın.
Adım 4. Sonucun bir PDF’si ekranda görünecektir
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Daha fazla bilgi için adayların csbc.bih.nic.in adresindeki resmi web sitesini kontrol etmeleri önerilir.
için yazılı sınav Bihar Polis İtfaiyecisi 5 Eylül 2022 tarihinde yapılmıştır. Fiziksel Yeterlilik Testine toplam 11.901 aday hak kazanmıştır. PET, 8 Kasım – 18 Kasım 2022 tarihleri arasında Shaheed Rajendra Prasad Singh Devlet Lisesi (Patna Lisesi), Gardanibagh, Patna-800002’de düzenlendi.
CSBC, pozisyonu için 2.380 boş pozisyon hedefliyor itfaiyeci Bu işe alma kampanyası aracılığıyla Bihar Polisinde. Bu kontenjanların 1487’si erkek, 893’ü kadın adaylar içindir.
İtfaiyeci sonucu 2022’yi indirmek için doğrudan bağlantı
Bihar polisi sonuç itfaiyeci 2022: Nasıl indirilir
1. Adım. csbc.bih.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada ‘Bihar İtfaiye Hizmetleri’ sekmesine tıklayın
3. Adım. Şimdi “Sonuçlar: Sonunda Bihar Polisi/Bihar İtfaiyesi İtfaiyeci pozisyonu için adaylar seçildi. (Advt. No. 01/2021)” yazan satıra tıklayın.
Adım 4. Sonucun bir PDF’si ekranda görünecektir
5. Adım. İleride başvurmak üzere indirin ve yazdırın
Daha fazla bilgi için adayların csbc.bih.nic.in adresindeki resmi web sitesini kontrol etmeleri önerilir.