YENİ DELHİ: Bihar Personel Seçim Komisyonu (BSSC) için giriş biletini yayınladı. Lisansüstü düzeyde kombine rekabetçi Resmi web sitesinde yeniden sınav.
Sınav 5 Mart 2023 12:00-14:30 saatleri arasında yapılacaktır. Adaylar giriş kartlarını sınav başlamadan bir saat önce indirebilirler. Şu anda 23 Aralık 2022 tarihli 1. hizmet tekrar muayenesi için giriş kartı indirilebilir durumda. Daha sonra sınav iptal edildi.
Söz konusu tarih ve hizmette sınava giren adaylar, giriş kartlarını resmi web sitesi olan bssc.bihar.gov.in adresinden çevrimiçi olarak kontrol edebilir ve indirebilirler.
BSSC, çeşitli pozisyonlarda 2.187 açık pozisyonun işe alınması için lisans düzeyinde birleşik bir anket yürütür. Ayrılmamış kategorisine 880, EWS kategorisine 207, OBC kategorisine 292 ve EBC kategorisine 448 adet, BC bayanlar kategorisine 71, SK ile SK adaylarına 342 ve ST kategorisine 7 ilan bulunmaktadır. kategori adayları.
Bihar SSC CGL Kabul Kartı 2022’yi İndirmek İçin Doğrudan Bağlantı
BSSC CGL Kabul Kartı 2022 Nasıl İndirilir?
1. Adım: Bihar Personel Seçim Komisyonu resmi sitesini ziyaret edin — www.onlinebssc.com
Adım 2: Ana sayfada, BSSC CGL Kabul Kartı 2022 bağlantısına tıklayın
Adım 3: Adayların giriş bilgilerini girmeleri gereken yeni bir sekme açılacaktır.
Adım 4: Gerekli kimlik bilgilerini dikkatlice doldurun ve gönderin.
Adım 5: BSSC CGL Kabul Kartı 2022 ekranda görünecektir. Daha fazla kullanmak için kaydedin ve indirin.