Bihar Ban Memur İşe Alım: Constable Central Selection Board (CSBC), memur alımı için çevrimiçi başvuru sürecini kapatıyor. Bihar Polis Yasağı Memur bugün, 14 Aralık 2022. Kayıt yaptırmak isteyen adaylar başvurularını resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. csbc.bih.nic.in.
Bihar için Çevrimiçi Kayıt Süreci Yasak Memuru 2022 alımı 14 Kasım 2022’de başladı. Bu işe alım için son başvuru tarihi bugün yani 14 Aralık 2022’de sona eriyor.
Bihar Ban Polis Memuru 2022: Eğitim Yeterliliği
Yasaklama Temsilcisi pozisyonu için başvuran adayların, tanınan bir kuruldan orta seviye/10+2’yi geçmiş olması gerekir.
CSBC Polis Memuru İşe Alım 2022: Seçim Süreci
için seçim süreci Bihar polis memuru alımı iki faz içerir.
Faz 1: Yazılı sınav
2. aşama: Fiziksel Dayanıklılık Testi (PET)
Yasak Memuru 2022: başvuru ücreti
GEN/OBC/EWS’ye ait adayların 675 Rs ücret ödemesi gerekir. SC/ST ve bayan adayların ise 180 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir.
Bihar Yasağı Polis Memuru 2022’ye Başvurmak İçin Doğrudan Bağlantı
Bihar Yasağı Polis Memuru: Nasıl Başvurulur
1. Adım. csbc.bih.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada kaydolmak için bağlantıya tıklayın Bihar polisi memur alımı 2022
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kendinizi cep telefonu numarası ve e-posta adresi ile kaydedin
Adım 4. Kimlik bilgilerinizle giriş yapın
Adım 5. Prohibition Constable başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri yükleyin
Adım 6. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
7. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın
Bihar için Çevrimiçi Kayıt Süreci Yasak Memuru 2022 alımı 14 Kasım 2022’de başladı. Bu işe alım için son başvuru tarihi bugün yani 14 Aralık 2022’de sona eriyor.
Bihar Ban Polis Memuru 2022: Eğitim Yeterliliği
Yasaklama Temsilcisi pozisyonu için başvuran adayların, tanınan bir kuruldan orta seviye/10+2’yi geçmiş olması gerekir.
CSBC Polis Memuru İşe Alım 2022: Seçim Süreci
için seçim süreci Bihar polis memuru alımı iki faz içerir.
Faz 1: Yazılı sınav
2. aşama: Fiziksel Dayanıklılık Testi (PET)
Yasak Memuru 2022: başvuru ücreti
GEN/OBC/EWS’ye ait adayların 675 Rs ücret ödemesi gerekir. SC/ST ve bayan adayların ise 180 Rs başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir.
Bihar Yasağı Polis Memuru 2022’ye Başvurmak İçin Doğrudan Bağlantı
Bihar Yasağı Polis Memuru: Nasıl Başvurulur
1. Adım. csbc.bih.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada kaydolmak için bağlantıya tıklayın Bihar polisi memur alımı 2022
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, kendinizi cep telefonu numarası ve e-posta adresi ile kaydedin
Adım 4. Kimlik bilgilerinizle giriş yapın
Adım 5. Prohibition Constable başvuru formunu doldurun ve gerekli belgeleri yükleyin
Adım 6. Başvuru ücretini ödeyin ve formu gönderin
7. Adım. İleride başvurmak üzere onay sayfasını yazdırın