Baş antrenör: Karısı Julia’nın Graham Reid’in Dünya Kupası sinirleri üzerindeki yatıştırıcı etkisi | hokey haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
Hayır. Juliet Kamış Hint hokey çevrelerinde çok az tanıtıma ihtiyaç duyar. Soyadı i’leri noktalamaya yardımcı oluyor ve onun Hint hokey takımının koçu ve en büyük destek sistemi olan Graham’ın karısı olduğunu söylüyor.
Reids, 2019’da Hindistan topraklarına ilk ayak bastığında, Julia kocasının yeni bir iş bulmasına yardım etmede rol oynadı. Graham saha içi taktiklerle ilgilenirken, o öğretmen oldu ve çocuklara İngilizce becerilerinde yardımcı oldu.
Bayan Reid o zamandan beri Hindistan’ın birçok yerine gitti ve Rourkela ve Bhubaneswar’daki Dünya Kupası’na gelmek bariz bir seçimdi.

İsimsiz-28

Hindistan renklerinde giyinen ve takım ceketi giyen Julia, Cuma günü Rourkela’daki yepyeni Birsa Munda Hokey Stadyumu’nda ev sahibi İspanya ile karşılaştığında tribünlerden kocası ve takımı için tezahürat yaptı.
Bir arkadaşıyla stadyumdan ayrılırken Timesofindia.com’a konuşan Julia, “Neredeyse dört yıldır buradayım… ve yaklaşık bir hafta Rourkela’dayım, ardından Bhubaneswar’a döndüm ve şimdi burada stadyumda maçları izliyorum.” .
Graham, İspanya’ya karşı kazanılan zaferden sonra basın toplantısı odasına girdiğinde, ifadesinde ‘rahatlama’ okundu. Ve bu muhabir ona “maymunu sırtından çek” diye fısıldadığında, koç hemen kısık bir tonda ekledi, “Kesinlikle.”

Karısı Julia, koç Reid'in Dünya Kupası sinirleri üzerindeki sakinleştirici etkisi

Karısı Julia, koç Reid’in Dünya Kupası sinirleri üzerindeki sakinleştirici etkisi

Julia, “Biraz gergindi,” dedi. “Ve bu gece o stadyumu insanlarla ve atmosferle dolu görünce oldukça duygusal olurdu; harika bir deneyimdi. Şimdi çok mutlu olurdu.”
Büyük bir turnuvanın ilk maçı, özellikle de 20.000’den fazla kişinin kazanmanızı beklediği ev sahibi Dünya Kupası, ekstra baskı yaratabilir.
Julia, Reid’in o sinirlere sahip olduğunu ancak kontrolün elinde olduğunu söyledi.
“Baskı altındaydı ama ilk maçı kazandığı ve çocukların gerçekten iyi oynamasına izin verdiği için çok mutlu olacak” dedi.
Hindistan, İspanya’yı 2-0 yendi ve D Havuzu’ndaki ilk turun ardından ikinci oldu. İngiltere, geleneksel rakipleri Galler’e 5-0 mağlup olması sayesinde zirvede.

Julia’ya takımın İngilizce öğretmeni olduğu zaman hatırlatıldığında, bu rolü oynamayalı uzun zaman olduğunu ve çocukların o küçük engeli aştığını görmekten mutlu olduğunu söyledi.
“(Hindistan’a) ilk geldiğimde, oyuncularla röportajlar yaptık. Bu eğlenceliydi” dedi.
“Onlarla konuşmayı kolay buluyorum. Çoğu iyi anlıyor ve oldukça iyi İngilizce konuşuyor.”
Önümüzdeki iki haftanın planı Bay Reid için oldukça basit.
“Hindistan’daki tüm Dünya Kupası maçlarında orada olacağım.”