Balvin'in rızası olmadan takımdan ayrılması gerekiyordu, ama itiraz etti: Bu benim bağlılığım için bir tepki mi?

QasiM

Global Mod
Global Mod
Son kez ertesi gün, Dieg Ocamp ile oturdum ve ona İngiltere'de nadir olduğunu söyledim. Balvn Instagram'da dedi ve devam eden MOJ'de iki şey yaralanması kolaydır. Pozisyonda tek sağlıklı akran hareket ettiğim kulüpteki durum.

Pipomnl öyle, EV benzer bir durum kendini buldu ve düello temsilcisinde yaralandı, o zamanki en yüksek Panlski'de ve son turda Club Bilbao'yu etkiledi.

MM Dalm Argüman, bu eğlencenin deneyim elde edebileceği, ihtiyaç duyulan dakikalar alması ve alışık olmadıkları başka bir eşit basketbolu denemek için genç oyun için boş bir pleity olduğu idi.

Mandln Manaer temsili Welsch, Cumartesi günü Trninka'nın önünde czech Mdim Odlin: Ondej NM'nin durumunu sundu. Karanlığın farkına varılmadan kararlı olana danışmadı. TM'den ayrılmak için iki gün meşru bir gün sunmadı ve teklif edilen uzlaşmadan içmeye istekli olmayacaktı.

NAVC, Balvn'in TM'yi anlaşma ve rıza olmadan terk ettiğini söyledi. Sonuçlar gerçekleştirildikçe, son nitelikli pencereden sonra değerlendirmenin temsili değerlendirilir.

Richard Blint ve Ondej Balvn, Eck ile Eurobasket'in nitelikli düelloları.

Vomad'daki pivotun deneyimi toplumsuz adama sordu: Bu, ESK bayrağına olan bağlılığım gibi bir tepki mi? Sadece bir durumda olduğum için, personel yapan bir kulüp tarafından sıkışmış mı?

Tom Satoransk son niteleyiciyi oynamayacak. Avak Barcelonsk, ikisinin tabanındaki Welsch'e göre ilerledi: Tom ile ön plana etkinleştirildik ve Eurobasket'e ilerlemeye karar verilecek bir durumda son kez seyahat etmeyecekler. Tom'un kişisel iki ve oyunculuk kulübü durumunu yansıtan bir tbstable anlaşmasıydı.

İngiltere'nin kuzeyinde, Pten Duel'de Pten Duel'de Pten Düello'nun sağlığından muzdarip olmayan ve Reim'in geri kalanının geri kalanından dolayı Britnie'ye bile gitmedi.

David Bhm ve Ondej Hanzlk, VT oynamanın olmaması, Brno basketbolunda olan Adam Kejval ile Petr Kivnek'i bu kadar alabiliyordu.

Petr K

TR'de Adam Kejval

Milli takımdaki fazlalık brnnt. Podbrady'de Petr Kivnek ve Adam Kejval Trnuj.

Burada kimin olmadığına, gölete girenlere odaklanmak istemiyoruz. Genç bir oyun için, DN'yi asla doğru hizalayamayan Welsch Ek.

Brno Peje OSTR'den Parkm. TM ve bence çocuklar aynı. Kivi bir davet aldığı andan itibaren göremez, Adam. Ne zaman devam edecekler, muhtemelen gergin olacaklar, ancak kalkabilirler ve NJ'ye uzun süre gidecekler.

Newcastle'daki Vern Thorn'dan sonra, kaldırılmış bir kafa almak istiyorsa, gençleri isteyen herhangi bir Vojtch Hruban'ın deneyimi bile.

BT Troku bir ihtiyaç için bir ihtiyaçtır, ancak korkmadan kullanılmalı ve yardım etmek istiyorlar. Kalitesi, dakikalar oynamak zorunda kalacak ve bence bu onun için harika.

Sub -Hr Ec Ec Çifti Kejval, Ondej DENSEK'in olmaması nedeniyle büyük genişlik. Başkalarının tepelere gitmesine izin vermezler.

Gabriel Olaseni devam ederse, onlara yardım etmeliyiz. Banyo yapmak için ns fr olmaz. Diğerleriyle birlikte, bire bir yapılabilir, Hruban açıkladı.

Mondl'daki Veri Motors Arena'da Anne 20:30 SE.