YENİ DELHİ: BAE öncüsü Zahoor Khan Bombay Kızılderilileri takımında ağ atıcısı olarak görev yaptığı sırada Rohit Sharma’ya ağlara doğru bowling oynadığı günleri hala hatırlıyordu. Ağ seansından sonra Rohit öne çıktı, elini Zahoor’un omuzlarına koydu ve “Yardıma ihtiyacın olursa, ben senin yanındayım” dedi – Bombay Kızılderililerinin en başarılı beş unvanlı IPL kaptanı Rohit’in sözleri gülümsüyor hala ona.
Zahoor, 2014’ten beri Mumbai Indians net bowling biriminin bir parçası. Ayrıca soyunma odasını Rohit gibi oyuncularla paylaşma şansı da buldu. Jasprit Bumrahve dünyanın dört bir yanından diğer oyuncular.
“Antrenmanın ilk gününü hala hatırlıyorum, takım gelmeden stada vardım ve oyuncuların girdiğini görünce kendimi bir köşede buldum ve yanımda Rohit Sharma’nın çantasını buldum. Rohit geldiğinde ona koltuğu teklif ettim ama o bana sarıldı ve şöyle diyerek beni rahatlattıaaji pura pavilion apka hai, apko kisi bhi cheez jarurat ho toh banda haazir hai (Bütün köşk senin, bir şeye ihtiyacın olursa bana haber ver),’ dedi Zahoor.
“Ve bu, Rohit’e filelerde bowling oynama şansının ardından geldi. Rohit’i şaşırtan yavaş bir fedai ile başladım, ardından hızlı yorker ve daha yavaş bir fedai ile takip ettim.”
“Rohit bhai, bu teslimatlarla onu rahatsız eden ben olsam da, bana gelip beni rahatlatırdı.”
Zahoor, “2014’te IPL burada oynandığında Bumrah ile ağlarda bowling oynadığımı hatırlıyorum, ancak o zamandan beri dünya standartlarında bir bowling oyuncusu oldu ve kriket bilgimizi birbirimizle paylaştık” diye hatırlıyor Zahoor.